AnoBodzia i ja sie dolaczam do gratulacji!!! A wez nam powiedz cozescie sie tak szybko hajtneli? Milosc od pierwszego wejrzenia? ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AnoBodzia i ja sie dolaczam do gratulacji!!! A wez nam powiedz cozescie sie tak szybko hajtneli? Milosc od pierwszego wejrzenia? ;-)
Dziewczyny czy mogę nasmarować zawiasy w drzwiach zwykłym olejem sporzywczym? Kurcze drzwi mi skrzypią i szlag mnie od tego trafia a maż nigdy nie ma czasu.
Dziękujemy za komplement. Tym bardziej doceniamy że padł z ust przyszłej teściowej :-)Oliwka uroczy rozrabiakA jakie miny robi.Cudna synówka;-)
Te 2 zdjęcia są pod tytułem: NIE WSTANĘ, TAK BĘDĘ LEŻEĆA co to Oliwka opala sie w kurteczce na drugim i trzecim zdjiecu?Przeefajne minki i pozy przybiera ;-)
Ja tez lubie golabki....ale tylko jesc :-) wiec....pusc tu ze trzy ;-) (moga byc z mniejsza iloscia miesa....mieso z moich doloz do swoich ;-)
Dziękujemy za miłe słowa, co do gołąbków - jak wyżej ;-)Bradzo ładne zdjecia, podrzuc no golebia..![]()
Ucałuj jeszcze raz Lola, pogłaskaj po główce, mocno przytul...Biedny zięciunio :-(.My się bajkujemy, bo Lolinek taki słaby,że nawet mu się bawic nie chce.
Wiecie najgorsze było jak on wymiotował a ja nie umiałam mu ani pomóc ani wytłumaczyć co się dzieje.A on taki biedny przestraszony był:--
-(
A z pozytywów to dzis mija 5 latek od poznania Małegożonka![]()
Dziękujemy :-)Oliwianka sliczna!!!!!!
Zdroofka zdroofka zdroofkaWróciliśmy ze słoneczkaMłody rozanielony bo sie wygrzał i wyspał a ja umieram po prostu. Haftuję od rana
no koszmar ale pewnie do wieczora odpuści
Bodzia ściskam Karolka i prztyczka w nosek przesyłamNo i koffana pieknej rocznicy gratuluję;-):-)
Inna Potwornicka cudownie rozrabiajaca, jak zwykle;-)
Iwonka wyglądasz cuudnie:-):-)fajnie że zaglądnęłaś
Idę zupkę Szymciowi grzaćale jestem
śliczna wiosna