Carolline1993
Fanka BB :)
A ja słyszałam od lekarza że sledze to najzdrowsza ryba dla kobiet w ciążya wiecie, że moja ginekolog (tzn ta u której byłam raz) powiedziała żeby nie jeść śledzi. Ze to surowa ryba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja słyszałam od lekarza że sledze to najzdrowsza ryba dla kobiet w ciążya wiecie, że moja ginekolog (tzn ta u której byłam raz) powiedziała żeby nie jeść śledzi. Ze to surowa ryba
Gdzieś mi mignęło coś takiego, ze wszystko dla kobiet w ciąży może być zarazem zdrowe i niezdrowe a nawet wskazane i niewskazane i to prawda bo te informacje z Internetu się wykluczająA ja słyszałam od lekarza że sledze to najzdrowsza ryba dla kobiet w ciąży![]()
To prawda, czasem można ogłupieć czytając to wszystkoGdzieś mi mignęło coś takiego, ze wszystko dla kobiet w ciąży może być zarazem zdrowe i niezdrowe a nawet wskazane i niewskazane i to prawda bo te informacje z Internetu się wykluczają![]()
Clexane na każdym etapie ciąży jest za darmo- byc może lekarz nie zaznaczył " c" na rpO ja za dupka też płacę, muszę się jej w takim razie spytać na następnej wizycie od czego zależy ta odpłatność za clexane.
Nie, całe ząbki daje do zup i do ziemniaków. Dodają smakuStarty czosnek dodajesz do ugotowanych ziemniaków?
Z tym Clexane to tez zależy, bo tylko na pewne choroby jest refundacja. Kobiety tez dostają Clexane z powodu mutacji a nie każda z nich wg. polskiego prawa jest wskazaniem do heparyny mimo, ze dużo ginekologów/hematologów/ genetyków zaleca.Clexane na każdym etapie ciąży jest za darmo- byc może lekarz nie zaznaczył " c" na rp
Ja czytałam o diecie w ciąży jednocześnie zajadając się czekoladkami i też chciało mi się płakaćJa dzisiaj as trzęsę się na widok i myśl o jedzeniu. Od rana nie mogę się najeść, a w trakcie jedzenia robię się coraz bardziej głodna ale to tak ze as brzuch mnie z głodu boli i jednocześnie z tego wszystkiego chce mi się płakaćmam nadzieje ze to jednorazowa sytuacja i jutro już będzie normalnie
![]()