nieagatka
Fanka BB :)
wiem wiem, kradna gdzie sie da i to ludzi, ktorzy ciezko na te pieniadze pracuja.Daj spokój, przez ten nowy bałagan prawdopodobnie przy rozliczeniu podatku będziemy stratni. Wcale nie tak mało. Dają jakieś ochłapy na dzieci, kompletnie nie zgadzam się z takim podejściem. Miasto zabrało dofinansowanie do prywatnych placówek, już mam to gdzieś, zostało nam ostatnie pół roku żłobka.
Fajnie masz z pracą zdalną, choć nie wiem jak ogarniasz pracę i dom. Jak zostaje aby pracować w domu to słabo na tym wychodzę, obiad gotuję i milion innych rzeczy mam do roboty
A z ogarnianiem latwo nie jest, ale bedac w domu moge puscic pralke czy do lidlka wrzucic cos na obiad. Sa tez takie tygodnie, ze nie moge od kompa wstac. Dziewczyny o 17h odbieram, maz jest ok 19h w domu wiec no musze jakos ogarniac, bo pomocy mam malo.
Ale noworoczne postanowienie jest takie, ze 2x w tygodniu mam od tej 19h00 miec czas dla siebie. Nie uwierze dopoki nie zobacze

A Twoja chodzi do tego zlobka troche wiecej? Wydajesz sie byc wyluzowana

. A na kiedy masz termin?
. A na kiedy masz termin?

ja to się zastanawiam czy jak już będę mieć te skurcze to czy ich nie pomylę z tymi przepowiadający i bo one też mi się regularne zdążają ostatnio miałam co 13 do 20 minut przez pół dnia dlatego na IP byłam skontrolować
 ja to się zastanawiam czy jak już będę mieć te skurcze to czy ich nie pomylę z tymi przepowiadający i bo one też mi się regularne zdążają ostatnio miałam co 13 do 20 minut przez pół dnia dlatego na IP byłam skontrolować 

Staram sie jak mogę, nawet z mężem tyle nie kłócić
  Staram sie jak mogę, nawet z mężem tyle nie kłócić 

Jak dla mnie butelka jest ok, sama dawalam i obie zyja. Najbardziej irytuja mnie matki, ktore wszem i wobec pieja o tym jak to baaardzo chcialy kp, a w rzeczywistosci w drugiej dobie juz poszla butla, bo „cos tam”
 Jak dla mnie butelka jest ok, sama dawalam i obie zyja. Najbardziej irytuja mnie matki, ktore wszem i wobec pieja o tym jak to baaardzo chcialy kp, a w rzeczywistosci w drugiej dobie juz poszla butla, bo „cos tam”