reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie nie będę przemycac w zupie:-p;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni:-D) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią:dry: A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce:crazy:

Nie nie będę przemycac w zupie:-p;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni:-D) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią:dry: A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce:crazy:
Matka nie bądź taka, sama kupiłaś:-p;-);-)

I jeszcze moje coodo w kąpieli wczoraj : (ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA CZAD FRYZURĘ:-D). A na ostatnim zdjęciu miała być cała buźka Oliwki ale tak się kręciła że nie dało się uchwycić ;-)
inna Oliwka jest po prostu śliczna:-) a włoski stoją jak różki:-p :-):-):-)
Bodzinka wszystkie foteczki urocze :-D
W przedszkolu, gdzie zapisywałam Maćka, dyrektorka powiedziała, że kryterium, czy mama pracuje nie jest najważniejsze, bo ona rozumie, że przecież nie może pójść do pracy jak musi siedzieć z dzieckiem.:tak:
Ciekawe, czy Maćko się dostanie?:confused: Wyniki rekrutacji będą 28 kwietnia.:nerd:
Trzymam kciuki żeby się dostał ;-):-)
syndrom Perfekcyjnej Pani Domu. Kasia Irlandka te zaraze przywlekła:dry::-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-):laugh2::laugh2::laugh2:
porzadki nie zając:tak:;-);-) ale chyba pod koniec ciąży wszystkie kobitki taki syndrom czyszczenia i sprzatania dopada bo ja miałam to samo:dry::dry:jeszcze w nocy przed pójciem do szpitala układałam w szafie i ciuszki prasowałam:dry::-)
ja robiłam przemeblowanie 2 tygodnie przed porodem.....bo mi się nudziło:laugh2::-p .....
a z nakazu teściowej co bym to lżejszy poród miała sprzątałam i szorowałam podłogi na kolanach ... nawet 3 dni przed porodem :dry:

Aluśka teściowa to poprostu czyste podłogi miec chciała a nie że dla twojego dobra:szok::rofl2:
Madzka ja wiem że sama mu to kupiłam i nie mampretensji że bałagan tylko niech skończy to se posprzątam:-p

no przecie skończy ....po Teletubisiach:tak:;-);-):-Dja tu tak złośliwości prawię nieszkodliwe ale sam pewno bym już dawno parę uszami puściła;-):-)
:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2: już prawie skończył, wrzucę jak będzie finito:tak:
Poradzcie dziewoje bo oszaleję: jestem przed @ i twarz mi wysypało tak że wyglądam jak trędowata:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y: Może powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem:nerd::confused2:

co do łykania to ja nie wiem ale na wyskoki twarzowe dobry jest sudokrem dzieciowy bo genialnie wysusza. więc jak używacie to troch Madzi podbierz:tak::tak:. Myslę, że spicjalistka kosmetolog Meg by mogła coś zalecić:dry:;-);-)

reklama
Do góry