iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
eno Iwonka widzę wszystko zaplanowałaś;-);-)dobrze że długi margines błedu jest w tym roku to są większe szanse że wyrobisz się z grafikiem
;-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eno Iwonka widzę wszystko zaplanowałaś;-);-)dobrze że długi margines błedu jest w tym roku to są większe szanse że wyrobisz się z grafikiem
;-);-)
Matka nie bądź taka, sama kupiłaśNie nie będę przemycac w zupie;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni
) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią
A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce
![]()
inna Oliwka jest po prostu śliczna:-) a włoski stoją jak różki
Trzymam kciuki żeby się dostał ;-):-)W przedszkolu, gdzie zapisywałam Maćka, dyrektorka powiedziała, że kryterium, czy mama pracuje nie jest najważniejsze, bo ona rozumie, że przecież nie może pójść do pracy jak musi siedzieć z dzieckiem.
Ciekawe, czy Maćko się dostanie?Wyniki rekrutacji będą 28 kwietnia.
![]()
syndrom Perfekcyjnej Pani Domu. Kasia Irlandka te zaraze przywlekła![]()
ja robiłam przemeblowanie 2 tygodnie przed porodem.....bo mi się nudziłoporzadki nie zając;-);-) ale chyba pod koniec ciąży wszystkie kobitki taki syndrom czyszczenia i sprzatania dopada bo ja miałam to samo
jeszcze w nocy przed pójciem do szpitala układałam w szafie i ciuszki prasowałam
:-)
Aluska.....
a z nakazu teściowej co bym to lżejszy poród miała sprzątałam i szorowałam podłogi na kolanach ... nawet 3 dni przed porodem![]()
no przecie skończy ....po TeletubisiachMadzka ja wiem że sama mu to kupiłam i nie mampretensji że bałagan tylko niech skończy to se posprzątam![]()
no przecie skończy ....po Teletubisiach;-);-)
ja tu tak złośliwości prawię nieszkodliwe ale sam pewno bym już dawno parę uszami puściła;-):-)
Aluskato ta teściowa od pomidorowej z ziemniakami
boshe dziewczyno wy kombinujcie jakby tu na swoje uciekać
parasol w razie czego masz, nie?
;-)
Madźka tak ta sama ziemniaczanaAluśka teściowa to poprostu czyste podłogi miec chciała a nie że dla twojego dobra![]()