iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
eno Iwonka widzę wszystko zaplanowałaś;-);-)dobrze że długi margines błedu jest w tym roku to są większe szanse że wyrobisz się z grafikiem
;-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
eno Iwonka widzę wszystko zaplanowałaś;-);-)dobrze że długi margines błedu jest w tym roku to są większe szanse że wyrobisz się z grafikiem
;-);-)

;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni
;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni ) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią
) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce
 A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce
Matka nie bądź taka, sama kupiłaśNie nie będę przemycac w zupie;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni
) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią
A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce

;-);-)
;-);-)inna Oliwka jest po prostu śliczna:-) a włoski stoją jak różki
 :-):-):-)
  :-):-):-) 
 Trzymam kciuki żeby się dostał ;-):-)W przedszkolu, gdzie zapisywałam Maćka, dyrektorka powiedziała, że kryterium, czy mama pracuje nie jest najważniejsze, bo ona rozumie, że przecież nie może pójść do pracy jak musi siedzieć z dzieckiem.
Ciekawe, czy Maćko się dostanie?Wyniki rekrutacji będą 28 kwietnia.

syndrom Perfekcyjnej Pani Domu. Kasia Irlandka te zaraze przywlekła

:-)

ja robiłam przemeblowanie 2 tygodnie przed porodem.....bo mi się nudziłoporzadki nie zając;-);-) ale chyba pod koniec ciąży wszystkie kobitki taki syndrom czyszczenia i sprzatania dopada bo ja miałam to samo
jeszcze w nocy przed pójciem do szpitala układałam w szafie i ciuszki prasowałam

.....
 .....
Aluska.....
a z nakazu teściowej co bym to lżejszy poród miała sprzątałam i szorowałam podłogi na kolanach ... nawet 3 dni przed porodem

to ta teściowa od pomidorowej z ziemniakami
to ta teściowa od pomidorowej z ziemniakami 
 boshe dziewczyno wy kombinujcie jakby tu na swoje uciekać
 parasol w razie czego masz, nie?
 parasol w razie czego masz, nie? ;-)
;-)

no przecie skończy ....po TeletubisiachMadzka ja wiem że sama mu to kupiłam i nie mampretensji że bałagan tylko niech skończy to se posprzątam
 ;-);-)
;-);-) ja tu tak złośliwości prawię nieszkodliwe ale sama pewno bym już dawno parę uszami puściła;-):-)
ja tu tak złośliwości prawię nieszkodliwe ale sama pewno bym już dawno parę uszami puściła;-):-)no przecie skończy ....po Teletubisiach;-);-)
ja tu tak złośliwości prawię nieszkodliwe ale sam pewno bym już dawno parę uszami puściła;-):-)

już prawie skończył, wrzucę jak będzie finito
 już prawie skończył, wrzucę jak będzie finito

Może powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem
 Może powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem

Aluskato ta teściowa od pomidorowej z ziemniakami
parasol w razie czego masz, nie?
;-)
Madźka tak ta sama ziemniaczanaAluśka teściowa to poprostu czyste podłogi miec chciała a nie że dla twojego dobra