Euforia0204
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestem po wizycie.
dzidziuś ma 1cm długości i wielkościowo mierzy 7t1d (a dziś wg OM jest 6t5d). Serduszko tez bije 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, cieszymy się, gratulacje!Dziewczyny, jestem po wizycie.dzidziuś ma 1cm długości i wielkościowo mierzy 7t1d (a dziś wg OM jest 6t5d). Serduszko tez bije
![]()
Super!!Dziewczyny, jestem po wizycie.dzidziuś ma 1cm długości i wielkościowo mierzy 7t1d (a dziś wg OM jest 6t5d). Serduszko tez bije
![]()
Super! Gratulacje dla Mamy i TatyDziewczyny, jestem po wizycie.dzidziuś ma 1cm długości i wielkościowo mierzy 7t1d (a dziś wg OM jest 6t5d). Serduszko tez bije
![]()
Moje cykle średnio 27 dnioweIlu dniowe masz cykle?
Ja mam mniej więcej 32 dniowe, dzis jest 31 dzień, 12dni po owulacji i cisza. Test negatywny dzis wyszedł. Juz sie nastawilam na @ mimo plamieniatylko czekać az temp spadnie. Narazie mam 37,3.
Dam znac z pewnością, dziekuje za mase wsparciajestes przekochana!
Duzo zdrówka dla was!
Kurcze dziwczyny ledwo nadrabiam z czytaniem
Chciałam na parę rzeczy odpisać ale już nie pamiętam co, więc...
U mnie dziś 6+1, jutro wizyta, zobaczę wreszcie co i jak choć trochę.
Coś pisałyście o pracy. Ja w poprzednich ciążach pracowałam mniej więcej do końca 2 trymestru, i teraz też bym tak chchciała jak wszystko będzie ok.
Co do objawów to walczę ze sobą żeby nie spać, ale jest ciężko. Pracuje z domu więc muszę się całą siłą woli stawiać do pionu.
Nie mam apetytu za bardzo, chwilami trochę mdli ale bez tragedii. No i mam cały czas humor jak przed okresem... Wszystko mnie wkurza
Niepocieszyły mnie wiadomości o tym że wszystkie mamu które rodziły we wrześniu mówiły że nigdy więcejja bardzo chciałam uniknąć ciąży latem, ale staraliśmy się i nie wychodziło i potem już mi było szkoda cyklu straconego i oczywiście dwie kreski
możliwe że u nas w rodzinie ktoś nas przeklnął bo wszyscy są wrzesień-grudzień... Czyli przeznaczenia nie oszukasz
a tak chciałam być wiosenną mamą
Jeden plus - wszystkie ciuchy i kombinezony na zimę już mam![]()
W sumie masz rację, będziemy ubierać sukienki i sandałkiJeju przepraszam, że znowu ja tutaj, ale jedno dziecko mam z początku września, drugie z listopada i dla mnie ciąża latem jest właśnie super. Kompletnie sobie nie wyobrażam zaawansowanej ciąży zimą![]()
Wiesz co u mnie do ze względu na duże problemy z żylakami na nogach w ciąży. Na pewno znowu będę musiała nosić te rajstopy stylowe a w nich jest obrzydliwie gorąco. No i sam upał nie sprzyja wtedy tym żyłom.Jeju przepraszam, że znowu ja tutaj, ale jedno dziecko mam z początku września, drugie z listopada i dla mnie ciąża latem jest właśnie super. Kompletnie sobie nie wyobrażam zaawansowanej ciąży zimą![]()