reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Dziewuszki, moja beta w 12 dpo to 144,80.

Nie mogę w to uwierzyć, nigdy nie udało mi się dojść do takiego wyniku w poprzednich ciążach 🥺 nawet wiele dni po spodziewanym okresie. Żeby tylko się okazało, że zdołała przejść ta ciąża przez jajowód jakimś cudem i była dobrze ulokowana 🙏

Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki! Nie przestawajcie ich trzymać, pliiis.
Super, mega się cieszę!

reklama
Ja przez nasze piękne państwo cały czas mam konkretny dylemat czy na pewno dobrze robię, że chcę zajść w ciążę i mieć dziecko. Za chwilę może się okazać, że pod większością względów wrócimy do głębokiej komuny i zastanawiam się co w takiej sytuacji :( niby i w takich czasach ludzie dzieci mieli, ale wtedy przynajmniej prawo było świeckie, a nie kościelne. Czarno to widzę
Ty się zastanawiasz, a mój mąż ma kuzynkę, która razem ze swoim facetem po szkole wyjechała do Anglii (nawet matury nie zdała), siedzieli tam, żyli, zarabiali, pracowali i dorobili się dwójki synów. Jednak jakieś kilka lat temu (gdy była w ciąży z trzecim dzieckiem) postanowili wrócić do PL. Jedyne co przywieźli z Anglii, to dzieci i Xbox, wrócili jako gołodupcy i mieszkali u jej rodziców. Urodziła się im córka, rodzice wzięli im kredyt na mieszkanie i zrobili sobie 4-te dziecko 😝 Ona siedzi w domu, jej facetowi pracę załatwił jej ojciec (nie zarabia kokosów), ale im tu bardzo dobrze jak 500+ jest. Lepiej niż w Anglii 🤣

Nie mogę w to uwierzyć, nigdy nie udało mi się dojść do takiego wyniku w poprzednich ciążach 🥺 nawet wiele dni po spodziewanym okresie. Żeby tylko się okazało, że zdołała przejść ta ciąża przez jajowód jakimś cudem i była dobrze ulokowana 🙏

a ja Ci mówię, że normalnie jest w macicy 😉 czuję to w kościach! Ale kciuki i tak potrzymam 🤞

kochana to teraz nam zdradz co było inaczej w tym cyklu ze sie udalo😅😅😅

dzięki - napiszę to jeszcze raz, jesteście nieocenione, Wasze wsparcie jest najcudowniejsze na świecie. <3

szczerze, to nic nie było inaczej. jedynie pik na teście owulacyjnym dużo wyraźniejszy niż ostatnie miesiące, ale to przecież o niczym nie świadczy. seks w dzień piku. z supli castagnus i kwas foliowy. nic. kompletnie nic inaczej, naprawdę. to chyba naprawdę totalnie nie zależy od tego co robimy lub czego nie robimy :*

Wiadomo, co kto lubi I chce [emoji3059] na takie wesele chetnie bym poszła ale jako gość [emoji1635] ale nie widzę siebie właśnie w takiej sukni na środku [emoji1787] I stres który towarzyszy organizacji i pieniądze jakie trzeba na to przeznaczyć to chyba jakiś kosmos [emoji2962] ja w sumie mogłabym ze starym polecieć do Las Vegas I hajtnąć sie przed Elvisem [emoji23][emoji23]

Mam to samo [emoji16]

ale ja porównuję w moim poście cenę wesela organizowanego przez szwagra w roku 2019, a cenę naszego z 2020 - chodzi mi o to, że można zrobić coś taniej, tylko trzeba poświęcić na to więcej czasu, a jak ktoś nie ma drygu do organizacji to będzie płacił dużą kasę za to samo, bo nie chce mu się szukać. Nie porównuję cen dzisiejszych 😉

Albo jest leniwy jak ja 😆
Na bank zatrudniłabym weeding plenerke 🤣

reklama

Będzie dobrze! Musi być ❤

Do góry