Marta509
Fanka BB :)
Tak po słodkim najbardziej i jeszcze wieczorem jak już leżę na plecach 23 to jej godzinamoja też a po słodkim to dopiero magia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak po słodkim najbardziej i jeszcze wieczorem jak już leżę na plecach 23 to jej godzinamoja też a po słodkim to dopiero magia![]()
u mnie koło 19 powinna zacząć tańce. Ja na maj mam termin ale tu jakoś przyjemniejTak po słodkim najbardziej i jeszcze wieczorem jak już leżę na plecach 23 to jej godzina![]()
Tu tez jest prywatny wątek założony i na pewno więcej dziewczyn tam się udziela niż tutaju mnie koło 19 powinna zacząć tańce. Ja na maj mam termin ale tu jakoś przyjemniejtam pozakładały jakieś prywatne wątki
![]()
Mnie tez kopnie z kilka razy i się uspokaja i po kilku h znowu kilka kopniaków.Jak długo Was kopią dzieciaczki? Ja zaczęłam czuć ruchy parę dni temu, 18+3 przez dzień poczuje może z5razy kopniaki. Więc wieczór kopnie dwa razy i dość. Później znowu dwa razy..
A II gdzie czujecie ruchy? Ja póki co na samym dole
U mnie też zaczyna się po 19, a jak się położę to już w ogóleu mnie koło 19 powinna zacząć tańce. Ja na maj mam termin ale tu jakoś przyjemniejtam pozakładały jakieś prywatne wątki
![]()
U mnie pod ręką już dawno było czuć A od 17tc już normalnie czuję bez dotykania.Niunia bardzo reaguje na głośne dźwięki. Wczoraj pies zaczął strasznie szczekać i piszczeć,mała się obudziła i tak kopnęła aż troszeczke nawet zabolało.Chyba się przestraszyła.U mnie jeszcze nie czuć pod ręką, ale jeszcze jest na to chwila czasu![]()