Karola270984
Fanka BB :)
a co oznacza ten skok temp ?? Czy odbyła się owulacja czy Ze bedize??Dziś ładny pik
Edit. W sensie wczoraj![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co oznacza ten skok temp ?? Czy odbyła się owulacja czy Ze bedize??Dziś ładny pik
Edit. W sensie wczoraj![]()
Ja próbowałam wiesioła i u mnie działa. Chociaż w tym cyklu też biorę a mam mało śluzu... może to wszystko placebo? xDJa... chciałabym wytrzymać do soboty ale myślę że jutro nasikamto będzie 10dpo. Ale nic nie czuje wiec nawet nie mam sobie co wkręcać i jakoś tak szykuje się powoli na kolejny cykl I myślę co by tu przykombinowac zeby w następnym się udało
nie próbowałam jeszcze wiesiołka wiec moze ...
![]()
Nooo badanie nasienia jest mega ważne, jak widać po mojej historiija wszystkie swoje wyniki mam dobre zostało mi tylko amh z racji wieku 37 l warto zrobic. Mąż oświadczył ze jeżeli ten cykl będzie do dupy to idzie i robi badanie nasienia..
Oj nie wiem, nie mierze tempa co oznacza ten skok temp ?? Czy odbyła się owulacja czy Ze bedize??
Ja powinnam już testowac, właśnie mam 27 dc a cykle właśnie mam krótkie 26-27dc. Nie mam totalnie żadnych symptomów a już próbowałam się ich doszukiwaćCześć dziewczyny, miłego dnia! Kto testuje dziś? Albo na dniach?
Ja spróbuję, może to coś daJa próbowałam wiesioła i u mnie działa. Chociaż w tym cyklu też biorę a mam mało śluzu... może to wszystko placebo? xD
Ja spróbuję, może to coś da [emoji1]
Ps. @Zazuu za Twoją namową kupiłam staremu te majty do spania z HMu i, o dziwo, nie ma nic przeciwko! Wiec w końcu wolność dla jąder! [emoji23]
a co oznacza ten skok temp ?? Czy odbyła się owulacja czy Ze bedize??
Ja... chciałabym wytrzymać do soboty ale myślę że jutro nasikamto będzie 10dpo. Ale nic nie czuje wiec nawet nie mam sobie co wkręcać i jakoś tak szykuje się powoli na kolejny cykl I myślę co by tu przykombinowac zeby w następnym się udało
nie próbowałam jeszcze wiesiołka wiec moze ...
![]()
Czekam więc na transferPamietaj że mamy deal, a moja beta jutro już powinna spadać![]()