mariaantonina96
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, przede mną badanie HSG, powiedzcie mi, jest bolesne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahahahaRozumiem w 100%. Ja sama też wale testy przed terminem. Mój mąż to się nie pyta "robiłaś test?" tylko "ile testów już zrobiłaś?" xD
My juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po pikuTeż bym bardzo chciała zobaczyć te 2 kreski. W tamtym tygodniu miałam dzień owulacji i kochaliśmy się z partnerem. Codziennie nawet przed. Więc mam cicha nadzieję że może coś będzie
My mieliśmy w tym cyklu codziennie, no ale nie dliśmy rady xD nie mamy aż takiego libido, a w sumie zmuszać nam się nie chce, żeby nam seks nie obrzydł xDMy juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po pikujak to się nie uda to już sama nie wiem
![]()
Ja nie miałam, ale z tego co wiem, to jest zależne od tego czy jajowody są drożne czy nie.Hej dziewczyny, przede mną badanie HSG, powiedzcie mi, jest bolesne?
No ja kiedyś myślałam że jestem dokładnie w tamtym roku widziałam 2 kreski. Tak się cieszyłam aż przyszedł czas że dostałam okres. I się załamałamMy juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po pikujak to się nie uda to już sama nie wiem
![]()
Ja właśnie wyjatkowo miałam wtedy mega libido, za to teraz bliskie zera .... nie wiem czemu takMy mieliśmy w tym cyklu codziennie, no ale nie dliśmy rady xD nie mamy aż takiego libido, a w sumie zmuszać nam się nie chce, żeby nam seks nie obrzydł xD
No właśnie u mnie też różnie, czuję, że jak mamy się starać to jest ciśnienie i chyba dlatego mi tak spada...Ja właśnie wyjatkowo miałam wtedy mega libido, za to teraz bliskie zera .... nie wiem czemu tak
Mi spada po dniach plodnych - do okresu mogę żyć beż seksu. Ale po okresie mam jakąś kumulację. Muszę chyba zbadać hormony jakieśNo właśnie u mnie też różnie, czuję, że jak mamy się starać to jest ciśnienie i chyba dlatego mi tak spada...