Ada_M
Zaciekawiona BB
Właśnie zjadłam maczka na obiad ale teraz żałuję bo rozbolał mnie brzuch.Ja ostatnio o 22 drwala jadłam, taka mnie ochota naszła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zjadłam maczka na obiad ale teraz żałuję bo rozbolał mnie brzuch.Ja ostatnio o 22 drwala jadłam, taka mnie ochota naszła![]()
Trzymamy kciukiJa, właśnie jesteśmy w drodze po pracy do lekarza. Nie mam konkretnej godziny, przyjmuje od 15 30 więc nastawiam się na długie czekanie, u niego zawsze są obsuwy. Stresuje się jak cholera nie mogłam dziś przełknąć obiadu. Na ostatnim USG 2 tygodnie temu był sam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, w głowie krążą różne scenariusze. Dam znam jak będzie po![]()
U mnie znaleźli jakiegoś polipa , ale w sumie lekarz mi powiedział , że to nic groźnego wiec nie wiem czy będziemy to nawet usuwać czy nie. U Ciebie na pewno będą to obserwować, wydaje mi się , że jak właśnie nie będzie zagrażać dzidziusiowi to usuną dopiero po porodzieMam dokładnie to samo. Dodatkowo wczoraj na usg znaleźli torbiel na jajniku. Boję się żeby tylko nie zagrażało to dziecku.![]()
Trzymam kciukiJa, właśnie jesteśmy w drodze po pracy do lekarza. Nie mam konkretnej godziny, przyjmuje od 15 30 więc nastawiam się na długie czekanie, u niego zawsze są obsuwy. Stresuje się jak cholera nie mogłam dziś przełknąć obiadu. Na ostatnim USG 2 tygodnie temu był sam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, w głowie krążą różne scenariusze. Dam znam jak będzie po![]()
Mnie się marzą fryteczki i nugetsy. Właśnie myślę o takich w domowym wydaniu, ale nie wiem czy finalnie przejdzie mi to przez gardło. Wczoraj rozpisywałam się o swoim kosmicznym apetycie, a dziś rano na spacerze z psem (na czczo) dostałam takich mdłości, że wracałam do domu z woreczkiem w dłoni. Nie dość, że mdłości to jeszcze odruch wymiotnyHejja od kilku dni mam ochotę na frytki
ale zaczęło mnie dzisiaj mdlić i do tej pory czuję śniadanie więc chyba jakbym się skusiła na coś ciężkostrawnego to później bym tego żałowała
myślę czy zgrzeszyć
![]()
W poprzedniej ciązy to była moja zmoraA dokuczają Wam bóle głowy?