wezsietatatooo
Fanka BB :)
Tak, niewielkie na ogól wieczorem. U mnie 20-30 minut spaceru i jest ok. Jak dotąd udało mi się nie łyknąć żadnej tabletki.A dokuczają Wam bóle głowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, niewielkie na ogól wieczorem. U mnie 20-30 minut spaceru i jest ok. Jak dotąd udało mi się nie łyknąć żadnej tabletki.A dokuczają Wam bóle głowy?
Trzymam kciuki równieżTrzymam kciukiJa mam wizytę zaraz po pracy 17.30.
U mnie podczas ciąży jedynie zrezygnowalam prawie w 100% z kawy, jak już piję, bo jest okazja to nie dopijam nigdy do końcaMi już kawa tak nie smakuje jak wcześniej. Prawie w ogóle jej juz nie pije, no może raz na jakiś czas![]()
Mnie wczoraj bolała od samego rana, przeszło dopiero po popołudniowej drzemceA dokuczają Wam bóle głowy?
szkoda, ze juz obiad zjadłamPół żartem pół serio, na wszelakie problemy z zaparciami polecam moją dzisiejszą zachciankę ciążową, zupa ogórkowa i kakao z mlekiem w 20 minutowym odstępie czasu…. Końca nie widać![]()
Mi też ślinka cieknie jak poczuje kawe, ale jak już mam wypić to mam mdłościU mnie podczas ciąży jedynie zrezygnowalam prawie w 100% z kawy, jak już piję, bo jest okazja to nie dopijam nigdy do końca
Ale zapach kawy nadal uwielbiam![]()
Miałam tak tydzień temuJa ostatnio o 22 drwala jadłam, taka mnie ochota naszła![]()
Czasami jak za krótko jestem na dworze.A dokuczają Wam bóle głowy?
Mi kawa dalej smakuje i pachnie i pije rano jedną i czasami drugą popołudniu (staram się tej drugiej unikać)Mi już kawa tak nie smakuje jak wcześniej. Prawie w ogóle jej juz nie pije, no może raz na jakiś czas![]()