B
B206
Gość
U mnie też nieA u mnie inozytol nie wpłynął w żaden sposób na długość cyklu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie też nieA u mnie inozytol nie wpłynął w żaden sposób na długość cyklu![]()
W PolsceW Polsce? Dawno temu? Bo to jest regulowane ustawą i wiekszosc badan z mojego skierowania jest po prostu ustawowo obowiązkowe.
W Polsceiui w listopadzie
ja robiłam w tej klinice w której mam gina i oni maja tam pakiet badań na inseminacje. Jak znajdę to wkleję tutaj
Ja mam z kolei informacje, że to jest obowiązkowe ustawowo. Sprawdzam teraz w innych klinikach i też jest. Tutaj przykład:W Polsceiui w listopadzie
ja robiłam w tej klinice w której mam gina i oni maja tam pakiet badań na inseminacje. Jak znajdę to wkleję tutaj
To ja nie wiemJa mam z kolei informacje, że to jest obowiązkowe ustawowo. Sprawdzam teraz w innych klinikach i też jest. Tutaj przykład:
Inseminacja domaciczna IUI – wymagane badania dla kobiet i mężczyzn - Klinika Bocian
Do inseminacji pacjenci powinni posiadać aktualne badania wirusologiczne (termin ważności w tabeli). Dodatkowo należy wykonać badania nasienia i hormonalne.klinikabocian.pl
Hej mam 38 lat, staram się o 4 dziecię. Poroniłam w lipcu samoistnie i to było olśnienie, zeby spróbować jeszcze z 4 ostatni raz. Owulacyjny pasek z 10.01 byl wyraźny potem kolejne 3 dni jeszcze no i od 13.01 mam delikatne pobolewanie podbrzusza jak przed okresem, przemijające, wczoraj troche mocniej je czułam. Dziś tylko uczucie w dole brzucha, ze cos tam sie dzieje. Test najwcześniej po wyliczeniu powinnam wykonać 23, 25.01 okres powinien byc 25.01 lub 29.01. Oczywiście nie moge sie doczekać, wiec zrobilam teścik i no coż negatywny.
Tylko dopytam - miałaś iui nasieniem męża? Nie dawcy?To ja nie wiem![]()
Tak mężaTylko dopytam - miałaś iui nasieniem męża? Nie dawcy?
No to ciekawe czemu klinika się nie stosuje do tej ustawyTak męża