reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to ja nie wiem...Ale mnie migotało..No dobra, może diablicą będe jutro:rofl2:
Madzka bo ja wulkan kobiecości jestem - słowa mojej mamulki.W dodatku w profilu na NK napisane:rofl2::rofl2:

reklama
Wiesz ze ja toze tyle wzrosta miec! ;-) maasssakra ...powiedz jeszcze ze nosisz biustonosz rozmiar 85 C i normalnie oglosze swiatu ze mam siostre blizniacza ;-):laugh2::laugh2:
;-)
:-):tak:Siostro, to my se możemy ciuchy pozyczać???:tak:
A ja chciałam na jutro umówić się do gina i dowiedziałam się że do końca m-ca go nie będzie i co ja biedna zrobię bo mi się tabletki kończą, chyba muszę założyć pas cnoty i zamknąć go na kłódkę:-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: z karteczką zamknięte do odwołania:-D
Leżę i kwiczę:-D

Witajcie ja dziś szału dostanę normalnie:angry: Dzieciaki wyją jak opętane.... Już nei mam cierpliwości na nei, szok poprostu :angry::angry:
Zabrałam Michałowi smoka i teraz wyje bo chce titi, oszaleć można, ale stwierdziłam że koniec nie dostanie więcej. Wojtek wyje w łóżeczku bo ja już nei mam siły na niego i jeszcze mu krzywdę zrobię.... Chyba jak M wróci będe siwa...:-(
Co do wzrostu to ja mam 177cm Miochał na 2 lata miał 103 cm a Wojtas na 12 tygodni 72 cm więc chyba dość duzi jesteśmy:-)
Ok spadam bo Wojtek już wyć nie może.... Zaraz pewnie Miochał zacznie jak nie jeden to drugi szł pał normalnie:angry:

Powiedziała mnie tu kiedys jedna lekarka Irlandka, że dziecko w wieku 2 lat osiąga połowę dorosłego wzrostu. hmmm

bodzia ty sexi bestyjo:-D
Kasia ja tez słyszałam o tym wzroście dzieciowym:tak::tak:
Sikoreczka włącz małej jakieś szubidubi i niech tańczy przed tv póki się nie zmęczy:sorry2::-)

reklama
nono jak tu sie duzoo dzieje,nie nadazam,,glosno,,duszno,,,wydsoko,głeboko,hihi:laugh2::laugh2::laugh2:
tanczycie piejcie,biusty poakzujecie czy jak?? goraco wiwatajaco,hee
a mnie puła nawala,,znowu herbate z amolem walne,,na gorace mniej boli,,jak ja do pon dociagne do dentysty
mez napisal ze 210 na h goni nowym autem i ma duzo pod pedlaem jeszcze,,co za typ,,,musial dostac wiwaty sporeeeeee:no::-p

Do góry