reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Poprosiłam właśnie mężusia co by mnie za nogi przez okno wywiesił bo już mam serdecznie dośc. Może mi się polepszy:rofl2:
Sikoreczka walnij se browca
36_8_10.gif

reklama
Sikoreczka fajnie,że Adrianek zdrowy, biedna Magdusia. Oby szybciutko wyzdrowiała.:tak:
Witajcie ja dziś szału dostanę normalnie:angry: Dzieciaki wyją jak opętane.... Już nei mam cierpliwości na nei, szok poprostu :angry::angry:
Zabrałam Michałowi smoka i teraz wyje bo chce titi, oszaleć można, ale stwierdziłam że koniec nie dostanie więcej. Wojtek wyje w łóżeczku bo ja już nei mam siły na niego i jeszcze mu krzywdę zrobię.... Chyba jak M wróci będe siwa...:-(
Co do wzrostu to ja mam 177cm Miochał na 2 lata miał 103 cm a Wojtas na 12 tygodni 72 cm więc chyba dość duzi jesteśmy:-)
Ok spadam bo Wojtek już wyć nie może.... Zaraz pewnie Miochał zacznie jak nie jeden to drugi szł pał normalnie:angry:
Duzi Ci Twoi chłopcy.:tak:
A takie zachowanie to i ja znam -marudzenie na zmianę, a nawet równoczesne. Nie wiem co gorsze.:growl: Teraz też Grzesiek marudzi. Chce ktos go?:confused:

"Bo we mnie jest seks";-)
Ulala, ale lasencja z ciebie.

Spadam, bo Grzesiek się zaryczy...:-:)wściekła/y:

Kaśka no no to mój synek miałby mieć 206 cm wzrostu???? Hihi
Madźka melisa w tym przypadku nic nie da.... Ja poprostu mam już tak nerwy zszargane ze bez kielicha się nie obędzie:-D hihihi
Sikorka no to wiesz co czuję, w takich momentach chciałabym być bezdzietnaaa
No trochę spokoju zobaczymy jak długo;-) o 19 do kąpania i spać oboje i ani minuty później. Ciekawe jak Michał bez smoka zaśnie.... Bedzie afera na bank

reklama
Do góry