Karo2021
Fanka BB :)
U mnie między pierwszym, a drugim jest 19 mcy róznicy. Zależało mi żeby była mała różnica. Ogarniesz, spokojnieU mnie będzie 2,5 roku różnicy, nie wiem jak ogarnę dwójkę takich maluszków![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie między pierwszym, a drugim jest 19 mcy róznicy. Zależało mi żeby była mała różnica. Ogarniesz, spokojnieU mnie będzie 2,5 roku różnicy, nie wiem jak ogarnę dwójkę takich maluszków![]()
U mnie różnica będzie 7 i 5 latto ja nie zasypiam ale jestem jak zombierano budzi mnie pęcherz i nie mogę już wtedy zasnąć… mam nadzieje, że to minie bo całej ciąży tak sobie nie wyobrażam. Mam też wrażenie, że jednak duże znaczenie ma ta zima i pogoda, normalnie o tej porze roku też nie tryskam energią
W ciąży dużo więcej rzeczy jest na NFZ u stomatologa, wiec przynajmniej skorzystaszA mnie dziewczyny przeziębienie minęłoAle żeby nie było za kolorowo przyszedł ból zęba
więc wizyta u dentysty mnie pewnie nie ominie
![]()
NiestetyW ciąży dużo więcej rzeczy jest na NFZ u stomatologa, wiec przynajmniej skorzystasz![]()
Pewnie na początku będzie hardcore, 2 lata to nie najłatwiejszy okresU mnie między pierwszym, a drugim jest 19 mcy róznicy. Zależało mi żeby była mała różnica. Ogarniesz, spokojnie![]()
Syn miał 6,5roku jak urodziła się córka. I powiem ci że fajny wiek już duży kumaty chłopczyk, pomagał, rozumiał że jest małe dziecko w domu. Co prawda pojawiło się i trochę zazdrości ale rozmowami spokojnie sobie z nią poradziliśmy.Mnie przeraża to że u mnie to będzie u jednego 10.5 lat różnicy a u drugiego 9....I mam 2 synów ....
u mnie tez po 12tc zalecaja szczepienieMi dr mówił że szczepienie lub doszczepienie w środku drugiego trymestru najlepiej
u mnie 12 i 16 latU mnie będzie 11 lat różnicy, jedziemy na tym samym wózku![]()