kaaarii
Fanka BB :)
Dla "spokojnej głowy". Chociaż jak masz zapas testów to nic nie szkodzi robićJa to sama nie wiem po co te testy tak tłukę...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla "spokojnej głowy". Chociaż jak masz zapas testów to nic nie szkodzi robićJa to sama nie wiem po co te testy tak tłukę...
Ja jestem na macierzyńskim do 19.02, później wykorzystuję urlop i chciałabym iść na L4, to będzie jakoś 5/6 msc ciąży.Dziewczyny pracujące, do kiedy macie zamiar pracować?
Ja od wczoraj jestem na l4. Pracuje w szkole jako nauczyciel. Uczę w 1-3, wf w 4-8 i w klasie 8 edb. Lekarz od razu na zwolnienie zasugerował no i covid.
Ja w tym momencie wykorzystuje zaległy urlop po macierzyńskim, później już L4Ja jestem na macierzyńskim do 19.02, później wykorzystuję urlop i chciałabym iść na L4, to będzie jakoś 5/6 msc ciąży.
Jestem na L4 od początku styczniaDziewczyny pracujące, do kiedy macie zamiar pracować?
Ja od wczoraj jestem na l4. Pracuje w szkole jako nauczyciel. Uczę w 1-3, wf w 4-8 i w klasie 8 edb. Lekarz od razu na zwolnienie zasugerował no i covid.
Dziewczyny pracujące, do kiedy macie zamiar pracować?
Myślę nad tym, w tym tygodnie jeszcze musze byc bo mamy konferencję ale później chyba pojde do rodzinnego po zwolnienieA jakby wziąć L4 na tydzień czy dwa teraz? Niepokojące jest to że ktoś z tak bliskiego otoczenia ma covid.
Widocznie wpisał R (ryczałt) a nie C (ciąża) Ja nic nie płaciłam teraz, wcześniej jak byłam ptyeatnie to za zastrzyki z R 6zl a normalnie 120zl kosztująMi przepisał luteinę I musiałam zapłacić 12zl za 2 opakowania a tak to wyszło 110 zł ale za darmo nie dostałam to jak to działa![]()
Też jestem nauczycielem i chciałabym pracować do czerwca choć boję sie covidu , lekarz już wczoraj chciał mi dać l4Dziewczyny pracujące, do kiedy macie zamiar pracować?
Ja bym została w szkole jakbym miała tylko 1-3 , a jak zrezygnuje z wf to pensja będzie około 600/700 zł mniejsza no i brak etatu.Myślę nad tym, w tym tygodnie jeszcze musze byc bo mamy konferencję ale później chyba pojde do rodzinnego po zwolnienie
Widocznie wpisał R (ryczałt) a nie C (ciąża) Ja nic nie płaciłam teraz, wcześniej jak byłam ptyeatnie to za zastrzyki z R 6zl a normalnie 120zl kosztują
Też jestem nauczycielem i chciałabym pracować do czerwca choć boję sie covidu , lekarz już wczoraj chciał mi dać l4Liczę że zrobią zdalne wkrótce to będzie bezpieczniej z domu pracować
Jedna ciążę już straciłam w 9tyg więc nie chce mówić w szkole że w ciazy jestem by pozniej w razie czego nie trzebabylo się tłumaczyć czemu wróciłam do pracy
![]()