reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam nocą
widzę ze jakaś epidemia panuje upadków na wrześniowych maluchach u nas na razie gleby z łóża nie było i tylko raz Wika prawie staneła na głowie jak wychylała się z leżaczka a zapiełam ją na jeden zatrzask (B to wcale jej nie zapinał) ale udąło mi się podbiec i zamortyzować upadek
wiecei co chodzenie do pracy ma plusy i minusy i dziś zauwazyłam jak moja mała córcia szybko rośnie i dorasta do wielu rzeczy i że wiele z nich mi umyka ale taka jest cena za dodatkową pensje ze nie widzi się całego dnia swego dziecka
Atru nie mam pomysłu na ta wysype u Kuby jednak zostaj eci wizyta u lekarza i ja bym poszła raczej do dzieci zdrowych ale jak piszesz może to coś zaraźliwego i będzie opera więc może zadzwoń najpier i opisz tą wysypke i niech pani w recepcji sama cię zapisze gdzie trzeba

dobra zmykam spać

dlaczego mi się nie wyświetla DRZEWKO MATEUSZA tylko widać sam adres??????

Poniżej masz odpowiedź:-)

ha! wiedzialam, ze to juz kiedys komus tlumaczylam...

Untitled%201.jpg

oczywiscie zamiast wp.pl twoj link..
I przepraszam, ze tak pozno i ze slabo kumata dzis jestem.. Zlazilam sie jak glupia i chyba tylko do snu sie nadaje...

Znowu wpadam się przywitać, tym razem już nie jestem w stanie nadrobić tych tomów zaległości :dry: sorki. Ciągle gdzieś latam - spacerki, jakieś wizyty i takie tam i w efekcie nie mam czasu na neta. A niedługo wracam do pracy, to pewnie już zupełnie mi się grafik przepełni...

Widzę, że panuje szał dietowo-kosmetyczno-fryzjersko-zakupowy :laugh2: No, wiosna jak nic ;-) Luandzia, daj jakieś zdjęcie fryzury bo jestem strasznie ciekawa jak wyglądasz w jaśniejszych włosach ;-)

hej babeczki, jak mi sie nic nie chce... mialam najazd 'mlodszej' rodziny dzis i dom jak tornado wyglada. Mama do pracy jutro na 12 godz wiec juz zrobilam obiad na jutro, a teraz zostaje mi sprzatanie...no super pora hehe:)

Czesc dziewczyny!!Tak czytam te forum od jakiegos czasu i nie wiedzialam jak zaczac bo wy widze znacie sie juz jak dobre kumpelki a ja czuje sie jakbym sie wcinala wam w rozmowe.No ale mowie sobie sproboje- tym bardziej ze sa tutaj dziewczyny z Gdanska mojego rodzinnego miasta,bo ja niestety teraz jestem WYJECHANA ale popisac sobie tez bym chciala.mam nadzieje ze sie wkrece.pozdrawiam was serdzecznie i wasze maluszki

Czesc dziewczyny!!Tak czytam te forum od jakiegos czasu i nie wiedzialam jak zaczac bo wy widze znacie sie juz jak dobre kumpelki a ja czuje sie jakbym sie wcinala wam w rozmowe.No ale mowie sobie sproboje- tym bardziej ze sa tutaj dziewczyny z Gdanska mojego rodzinnego miasta,bo ja niestety teraz jestem WYJECHANA ale popisac sobie tez bym chciala.mam nadzieje ze sie wkrece.pozdrawiam was serdzecznie i wasze maluszki

Wiatmy:-):-):-) a zaczęłaś całkiem dobrze:tak::tak:

Witam wieczorem znowu jestem u mamy bo jutro idziemy na pogrzeb i bedzie blizej (nie mam pojecia co zrobie z Zuzia bo wszyscy z mojej i W rodziny ida a przeciez nie wezme jej do kosciola,,,???)
Rzeczywiscie u was wypadkowy dzien:-( Zuzka tez z 2 razy nabila guza przy przewracaniu ale raczej nic groznego
Doti nadal mam kolor brazowy tylko z 4 tony jasniejszy
Majandra Zuzia przewraca sie z brzucha na plecy tylko w jedna strone i tak dziwnie sie wykreca ,wlasciwie jak lezy na brzuchu to jest w takiej pozycji jak gdyby miala sie zaraz przekrecic....zaciska jeszcze troche lewa raczke ale mam nadzieje ze jej to przejdzie.
W przyszlym tygodniu idziemy do endykrynologa dzieciecego strasznie sie boje co powie:-(no i jeszcze trzeba bedzie pobrac krew zeby miec aktualne wyniki poziomu hormonow...
Co do ubranek to ja nie sprzedaje bo mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze w tym roku zajsc w ciaze;-)

reklama
Do góry