Harsh dlaczego nie chcesz mi powiedzieć a może nie chcesz żebym papugowała??A swoją drogą Harsz jak mam zrobić żeby zamiast linka pojawiał mi się napis jak u Ciebie tylko że "Drzewka Igora" nie wiem jak to zrobić i u mnie wyświetla się tylko link????HELP![]()
reklama
H
Harsharani
Gość
ale on ma chyba z 19 lat jedynie 
Harcerz swoja droga
A Rumia to chyba ta.. a moze on gdzie indziej mieszkal? w kazdym razie z salezjanami z Rumii jezdzil na obozy
Harcerz swoja droga
A Rumia to chyba ta.. a moze on gdzie indziej mieszkal? w kazdym razie z salezjanami z Rumii jezdzil na obozy
H
Harsharani
Gość
Harsh dlaczego nie chcesz mi powiedzieć a może nie chcesz żebym papugowała??
hehe, nie widzialam tego wczesniej! No co ty..juz podaje!

[url=http://www.kraina.hipp.pl/]KRAINA HIPP[/URL]
Harsh drzewko juz mam tylko chciałabym żeby mi na dole pojawiało się tak jak u ciebie napis "drzewko Igora" a ja wkleiłam link i tylko link widać

H
Harsharani
Gość
ha! wiedzialam, ze to juz kiedys komus tlumaczylam...
oczywiscie zamiast wp.pl twoj link..
I przepraszam, ze tak pozno i ze slabo kumata dzis jestem.. Zlazilam sie jak glupia i chyba tylko do snu sie nadaje...

oczywiscie zamiast wp.pl twoj link..
I przepraszam, ze tak pozno i ze slabo kumata dzis jestem.. Zlazilam sie jak glupia i chyba tylko do snu sie nadaje...
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Harsh thx na insturkcje tez skorzystam...
Ja dzis w smutno-bojowym nastroju
Gdzie piszemy? Tu czy na zamknietym?
Ja dzis w smutno-bojowym nastroju

H
Harsharani
Gość
zamkniety moze :>
czy to moze facet tak Cie doprowadzil?
czy to moze facet tak Cie doprowadzil?
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Harsh dobrze myslisz....
To przenosze sie na zamkniety
To przenosze sie na zamkniety
reklama
H
Harsharani
Gość
prosze! super, ze sie udalo...
jak patrze na ilosc swoich postow, to dziwie sie kiedy tyle powstalo...brakuje mi 31 do 1900! kurna..
i pamietam tez jakie to fajne bylo kiedy odkrywalam jak wstawic niektore rzeczy, jak zrobic suwaczek.. heh..
czasami czytam sobie pierwsze strony watku tego..smiesznie jest..moje obawy o Olafa, po tym jak jakas baba stwierdzila, ze to moze byc martwa ciaza.. itp, itd...
Ile lez, ile smiechu.. Ile wspolnych waznych chwil przeciez tu mamy
jak patrze na ilosc swoich postow, to dziwie sie kiedy tyle powstalo...brakuje mi 31 do 1900! kurna..
i pamietam tez jakie to fajne bylo kiedy odkrywalam jak wstawic niektore rzeczy, jak zrobic suwaczek.. heh..
czasami czytam sobie pierwsze strony watku tego..smiesznie jest..moje obawy o Olafa, po tym jak jakas baba stwierdzila, ze to moze byc martwa ciaza.. itp, itd...
Ile lez, ile smiechu.. Ile wspolnych waznych chwil przeciez tu mamy
Podziel się: