reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia Szymas urodził się 7 września o godzinie 7 (cc) i dostaliśmy w sali łóżeczko nr 7 tak dla kompletu tych siódemek 777 hehehehe
my dzisiaj znów szaleliśmy na "polu" hehehe i zobaczymy jak dziś ta nocka minie może ten jej nocny apetyt spwodowany był tak długim spacerkiem

Dobry wieczór
:-D
A MY!!:nerd: pijemy szampanskoje bo J kupil .new' fure...najlepsza w jego karierze..a wiecie jak cieszy faceta nowy gadzecik;-):sorry2:
a gdzie Gabdis, Aneczka...no i Nuska? co z wami dziachy!;-):-D
Kochana Hruda tęskniłaś;-);-)
Gratuluje nowego zakupu pochwal się co to za fura chociaż nacieszymy oko.

A my tak sobie korzystamy ze słoneczka i chodzimy na spacerki Igorek wreszcie jeżdzi w spacerówce w niedziele była przymiarka mały rodzinny spacerek nad morzem :-) a ja biedna z katarzyskiem ale byłam twarda i się nie dałam :-) i tak spacerujemy z moim małym mężczyzną a jaki on ciekawy świata wszystko go interesuje a z jaką poważna minką on siedzi w tym wózku oj śmieszny ten mój mały synek:-)

Dziewczyny 12 kwietnia idę na wesele tzn mam taką nadzieję bo coś kiepsko sie zapowiada problem w tym że mój mały smyk nie chce pić mleka z butelki kupiłam mu najpierw bebiko omneo i mały zaciska buźkę:baffled:(swoją droga to takie okropieństwo że szkoda gadać ) więc poleciałam do sklepu i kupiłam zwykłe bebiko a on tez nie chce :baffled::crazy: a to dziwne bo kiedyś nie robił problemów i pił z butelki herbatki wodę nawet kiedyś mleko jak go zostawiłam z siostrą a teraz nie i koniec i tak płakał że w końcu dostał cycka jak ja go przyzwyczaję do tego mleka??? POMOC Y

Blimko
witaj jak miło że wróciłaś

Gabids
gdzie Cię wywiało?

Aneczko
proszę podaj na naszym wątku cycusiowym ile je Twoja córcia? Bo mój maluszek to by tylko cycusia chciał podaje mu słoiczki ale zjada góra 3/4 słoika więcej jeszcze mu się nie udało.

Atru
jak Tymuś ? Co tam było w końcu na tym wypisie ze szpitala bo miałaś napisać i albo nie pisałaś albo coś nie doczytalam?

Kasiu ja nie mam pojęcia dlaczego ale w moim podpisie był link do drzewka Twojego Kubusia zamiast mojego Igorka coś namieszałam ale już poprawiłam:-):-) przepraszaylko link???? HELPm.
A swoją drogą Harsz jak mam zrobić żeby zamiast linka pojawiał mi się napis jak u Ciebie "Drzewka Igora" nie wiem jak to zrobić i u mnie wyświetla się tylko link????HELP:confused::hmm::confused:

Kasia - gratuluje postepow Kubusia! zuch chlopak!
Nuska - dobry wieczor! to kiedy wspolny spacer nad naszym morzem, he? proponuje Redlowo...ale jak wroce...no i Carioca..i Maraniko jak da rade!
a fura? passat, kombi (ale J zna te wszystkie bajeranckie szczegoly co to faceci na jednym wdechu wymieniaja)

Dobry wieczór
Dziewczyny 12 kwietnia idę na wesele tzn mam taką nadzieję bo coś kiepsko sie zapowiada problem w tym że mój mały smyk nie chce pić mleka z butelki kupiłam mu najpierw bebiko omneo i mały zaciska buźkę:baffled:(swoją droga to takie okropieństwo że szkoda gadać ) więc poleciałam do sklepu i kupiłam zwykłe bebiko a on tez nie chce :baffled::crazy: a to dziwne bo kiedyś nie robił problemów i pił z butelki herbatki wodę nawet kiedyś mleko jak go zostawiłam z siostrą a teraz nie i koniec i tak płakał że w końcu dostał cycka jak ja go przyzwyczaję do tego mleka??? POMOC Y

Blimko
witaj jak miło że wróciłaś
Czuwaj! :) Nie znam się bardzo na cycusiowaniu ale może spróbuj mu dać z butelki własne mleko na początek????

NuSka odpisalam na cycusiowym
Hruda to sie bedziesz rozbijac teraz fura....my narazie jestesmy na etapie prawka...robie je juz 4 lata i jak narazie nie bylam na zadnym egzaminie bo nie czuje sie gotowa..hehe wiec zawsze moge powiedziec ' nie ze nie zdalam tylko nie poszlam':-D:-D M robi w Ie ale tam to po prostu paranoja,test teoretyczny i masz prawko...tyle ze po angielsku.Zawsze jka podchodzilam to albo matura mi sie przyplatala,albo wyjazdj do Ie albo ciaza a teraz znow mam wymowke ze dziecko...reaktywowalam jazdy jak bylam chyba w 4 mc mialam isc na egzamin i znow to olalam:wściekła/y: Teraz juz musze to zrobic bo takie jelopy bez obrazy jezdza a ja jestem skazana na komunikacje miejska....A PRZECIEZ POTRAFIE JEZDZIC...papierek to tylko kwestia czasu:-D:-D

Heloł,
A co wy kobietki jeszcze nie spicie?:-)

Troche mnie nie bylo na forum bo moj laptek ma problem bo nie czyta plyt i goscinnie klikam na mezusiowym,a wiadomo ciezko sie dostac,ale juz niedlugo odbieram swoj sprzet.z serwisu.

Aneczka - idz, idz, wiem ze to trudne bo ja mam prawko od 1996 roku a zaczelam jezdzic w 2003!!! z tych samych powodow...ale teraz to pikus i jaka wygoda...sama sie przekonasz ale musisz 'zaryzykowac':sorry2:
A rozbijac sie nie bede bo po pierwsze J zabiera go do pracy a po drugie nie mam weny- bo przeciez niebawem wyjezdzam - na przestawianie sie na jazde lewa strona i te wszystkie koszmarne rondka co rusz itp..! A w Bolandi mam swojego Mordo..i juz za nim tesknie;-):-D...tak wsiasc i poooojechac...:sorry2:ot tak!

reklama
Gabdis - nooo witaj zagubiona w akcji, tak czulam zes kompowo uziemiona bo zawsze skrobniesz cosik a tu - posucha byla;-):-)
...i Marianny w komplecie!:-):-):-)

Do góry