reklama

Wrześniówkowe mamy

No,no Hruda... Szampan i te sprawy ;-):rofl2:Cieszę się:-D.
nie, nie, nie...tylko szampan...bez TYCH spraw:baffled::-(
Aneczka - witaj kochana...martwilam ze moze wtopilas sie w jedno z twoich wystudiowanych zdjec w szlalonym photoshopie, he? a wakacje? jedz i nie marudz...tzn nie kombinuj:-p:-)...a zakrety beda zawsze...u mnie aktualnie jest serpentyna, b.stroma, w dol, przy klifie na wysokosci 1000m...choc swieci slonce:dry:

reklama
u mnie aktualnie jest serpentyna, b.stroma, w dol, przy klifie na wysokosci 1000m...choc swieci slonce:dry:
Bosko to okreslilas...
U mnie to bedzie rownia pochyła:-D:-D przy promieniach slonca ktore widze w swojej wyobrazni:baffled:
W kazdym razie jestem na etapie wyszukiwania ofert..prawdopodbnie Nel zostanie z rodzicami bo nie wiem jak mam sie dostac nad morze pociagiem z dzieckiem...sama nie wiem czego chce niby sie ciesze ze w koncu spedzimy czas razem a z drugiej storny czuje ze to kolejna wielka klapa ktora mnie czeka...ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo,najwyzej zapukam z flacha do ktorej z mieszkajacych nad morzem Mariann:-D

Witam Kochane mamusie :)
Napewno jestescie na spacerkach z malenstwami, no moj filip troszke zakatarzony jest wiec tesciowa ma zakaz dzisiaj wychodzenia z nim na spacerek, chociaz ona i tak robi po swojemu - wie najlepiej - coz taki moj los chce pracowac to tesciowa musze tolerowac, chociaz jej "zadomowienie" sie u nas w domu mnie zaczyna coraz bardziej irytowac.
No coz ale witam was jeszce raz bardzo sredecznie i zmykam na troszke poczytac o czym tak sobie piszecie dzisaj.

Hej dziewczyny wpadam przywitac się :-)

A stało się coś niesamowitego!!! Kuba stanoł mi w łóżeczku trzymając się szczebelków!!!! Teraz jak go tylko włożę do łóżeczka to nic innego nie robi tylko staje przy szczebelkach :-D

Ja uciekam się ubierać, makijażo na twarzo robić bo jadę z Kubalką do mamy :-D pogoda cudna!!!!

A do kawki chętnie się przyłączę!!!

Aaaa zapomniałam napisać spaliśmy dziś do 7.30!!!! Ale się wyspałam, co prawda Kuba usnoł przed 21, ale przebudził się koło 23, ale szybko usnoł.

Oka zmykam!!!!

Aneczka jaki temat wybrałaś na pracę lic???? Życzę powodzenia w szukaniu materiałów i w pisaniu :-D

truskawy wypielone, niech je szlag.... i moje plecy. Stachu poszedł na wspolpracę i spal 2,5 godziny w wozeczku :szok: Teraz czas na obiadek i pojedziemy do miesięcznego kuzynka, juz nie moge sie doczekac jak zobacze takiego malliuszka.

Kasia - no gratulacje! Brawa dla Kuby!
Cina - bo teściowymi nigdy nie wie, oj nie wie się... parafrazujac słowa piosenki pana Młynarskiego tudzież innego pana, nie jestem pewna :happy:
Aneczka - no wieki Cie tu nie bylo, pewnie masz 90% pracy machniętne, co? Hie, hie tylko się droczę, życzę powodzenia :tak:No i klarują się plany wakacyjne?
Hruda - jestes jeszcze w Anglii, prawda? Czyli przelozylas wyjazd? Wiesz, ja jakos wierze, ze u Was ise jeszcze poukłada. Jakas przełomowa szalona noc i jak wyjedziesz J sam wroci do Polski steskniony.
Agulka - idę całkiem spokojnie wypić trzecią kawę, bo rzuciłąm papierosy (znowu, ale rzucanie nie zabija) i pocieszam sie w ramionach kofeiny :dry:ja pewnie z tych co mają w genach nałóg wpisany.

czesc, napisze pozniej.. Lapie slonce.

Wczoraj mialam dzien swietny, dzis wrecz odwrotnie. Oczywiscie o M. chodzi...
ale nie smece... ide na powietrze..

Witajcie kobitki,

Mnie znowu nie bylo 2 tygodnie ale po powrocie do Polski mialam taki kociol, ze nie bylo mowy o wchodzeniu na net. Dodatkowo wiedzac, ze mam dostac w pracy laptopa sprzedalismy nasz domowy i przez tydzien bylam bez kompa.

Podziwiam Was, ze macie czas na BB i siedzenie przy komputerze. Ja nie wyrabiam i stad ta moja nieobecnosc. Dzisiaj mam troche luzu w pracy wiec do Was stukam ;-)

Ja niestety 20 marca wrocilam do pracy. Strasznie mi smutno, ze nie jestem z synkiem - tym bardziej, ze z dnia na dzien uczy sie nowych rzeczy, odkrywa, ze moze sie przemieszczac i pewnie za kilka dni zacznie raczkowac a ja nie zobacze jego pierwszych krokow. Jedynym pocieszeniem jest dla mnie to, ze spedza czas z moja siostra, ktora dobrze sie nim opiekuje i jest "swoja".
W pracy wszyscy przyjeli mnie bardzo cieplo. Na dodatek okazalo sie, ze 3 dziewczyny z zespolu spodziewaja sie bobaskow :-). Jak zaczynamy gadac o ciazach, porodach, dzieciach to faceci (bo mamy dwoch w zespole) wymiekaja :-D:-D:-D. Poniewaz karmie jeszcze piersia wychodze godzine wczesniej, dostalam laptopa wiec jak bedzie ptaka potrzeba to bede mogla pracowac z domu, nie bede miala nadgodzin, dyzurow i pracy w swieta (co niestety bylo na poprzednim projekcie). Tak wiec ogolnie rzecz biorac jestem bardzo zadowolona bo nie moglam lepiej trafic ale z drugiej strony dala bym wiele, zeby moc posiedziec jeszcze z pol roku z Patrykiem.

Postanowilam sobie, ze w koncu znajde troche czasu dla siebie i wykupilam sobie karte na zajecia fitness. Mam bardzo mocne ostanowienie , zeby regularnie cwiczyc i w koncu zaczac wracac do mojej przedciazowej figury. Chcemy tez chodzic z Patrykiem do parku wodnego - juz nawet kupilismy pieluszki do plywania. Mam nadzieje, ze w sobote nam sie uda :-)

Mam nadzieje, ze juz teraz bede mogla czynnie uczestniczyc w naszym forum bo bardzo za Wami tesknie.

A my po spacerku. 1,bo jeszcze wyjdziemy tylko obiadek trzeba było zjeść. Tylko Matys walnie kupę poobiednią i wracamy na dworek.
Kasia, Kubala normalnie niesamowity jest!! Brawo! Brawo!
U nas ani ząbka,ani siadania. Jeszcze czekamy.
Zamiast fitnesu i basenu,ja wzięłam się za moje ząbki. Dość podupadły przez ciąże i karmienie,ale co tam. 2 ząbki w miesiącu i szybko będą znowu ładne.
Aaa,jutro jedziemy do okulisty z Matysem.

Hallo moje kochane...
Moja niunia sobie spi ja sie nudze nie mam co juz na tym necie robic
Spacerek i my zaliczylismy juz dzis...
wiosna na dworze mam nadzieje ze juz na dobre sie rozgosci...

reklama
justyna dobrze że wspomniałaś o ząbkach swoich. Ja też biorę się za nie. Od poniedziałku. Jestem juz psychicznie nastawiona i mam zamiar zrobic to szybko, choc gorzej boję się stomatologa niz PORODU. Trzymam za Ciebie i oczywiście za siebie kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry