krasulkaa
Fanka BB :)
Tez chce taka krechę...U mnie coraz bliżej piku![]()

Moje bladzioszki a tu już dziś 16dc i nic nie wych9dzi

Załączniki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez chce taka krechę...U mnie coraz bliżej piku![]()
Ja właśnie też jestem ciekawa... Oboje z mężem nie jesteśmy zaszczepieni, w sumie dlatego że nie czujemy takiej potrzeby, przeszliśmy covid jakieś 1,5 roku temu i nie było to nic strasznego dla nasKochane powiedzcie mi, czy wiecie może jak jest ze staraniem o dziecko, a szczepieniem na Covid?
Ja pracuje jako fizjoterapeuta i w piątek idę sie szczepić i tak sie właśnie zastanawiam co i jakJa właśnie też jestem ciekawa... Oboje z mężem nie jesteśmy zaszczepieni, w sumie dlatego że nie czujemy takiej potrzeby, przeszliśmy covid jakieś 1,5 roku temu i nie było to nic strasznego dla nasAle właśnie w kontekście ewentualnej ciąży, później porodu też się zastanawiam co robić
żeby później nie było problemów
mnie zawsze dziwiło jak niektórzy piszą, że na owulacyjnym mają jedną kreskę, ja zawsze mam drugąTez chce taka krechę...ja nie wiem co ja robię źle że mi bladzioszki wychodzą
ile czekacie na odczytanie wyniku? Pierwszy cykl z testami owu.. odczytuje o czasie 5 min a są tak blade. Dopiero jak poczekam dłużej 7-8 to barw się bardziej... już sama nie wiem
wg flo okres 8.02 ale jestem po kuracji bromerconem. Tzn skończyłam na początku cyklu także nie wiem dokładnie kiedy okres ale sądzić po tych testach owu to będzie cykl +30 co podczas kuracji na zbicie prolaktyny miałam 24-27 ...
Moje bladzioszki a tu już dziś 16dc i nic nie wych9dzi![]()
Na pubmedzie jest sporo artykułówKochane powiedzcie mi, czy wiecie może jak jest ze staraniem o dziecko, a szczepieniem na Covid?
mi w październiku wyszedl test pozytywny dopiero jakies 5 dni po dniu spodziewanej meisiaczkiDo @ mam 2 dni, zamowilam 4 pinki super czułe zrobie je od pojutrza dzien po dniu i koniec mojego testowania. Chyba ze @ mnie wyprzedzi... kolezanka w dniu @ miała ledwo widoczną kreska a 2 dni po juz ekstra wyraźną, mowi, ze za wcześnie je robie. Mozliwe.... Ale sa tu dziewczyny, ktorym wyszlo kilka dni przed @ i nastawiam sie pesymistycznie, skoro u mnie biało. Ogolnie przetestowalam tyle testów, ze wracam z pochyloną głową do Pinka![]()
I oby u mnie tak byłomi w październiku wyszedl test pozytywny dopiero jakies 5 dni po dniu spodziewanej meisiaczkiowulacja się może zawsze przesunąć i zagnieżdżenie tez troche trwa
![]()
No ja szczepiłam sie też Johnsonem w czerwcu i w poniedziałek idę na kolejną dawkę.I oby u mnie tak było
Ja zaszczepilam się jednorazową dawka Johnson w sierpniu.
Kolezanka 2 dawkę Pfizer brała juz będąc w ciazy, ginekolog zalecila, bezpieczniej sie zaszczepic w ciąży niz zachorować będąc w ciąży.