reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulinka super!
Anula...no no bez disco polo mi tu!
bere000.gif

Kasia..ale wroc potem...WROOOC DO MNIE....LALALA...BO JA WCIAZ PAMIETAM....

reklama
My wczoraj pojechaliśmy ze Stasiem do moich rodzićów i zabalowaliśmy do dzisiaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
Zaliczyłam kolejne upiększanie i na koszt taty poszłam do fryzjera:tak::tak::tak:co wizyta to krócej mnie obcina:-D:-D:-D:-D
Czuję się piękna zadbana i młoda

My wczoraj pojechaliśmy ze Stasiem do moich rodzićów i zabalowaliśmy do dzisiaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
Zaliczyłam kolejne upiększanie i na koszt taty poszłam do fryzjera:tak::tak::tak:co wizyta to krócej mnie obcina:-D:-D:-D:-D

wsapaniale!!! my chcemy to zobaczyc!my chcemy to zobaczyc!my chcemy to zobaczyc!
my chcemy to zobaczyc!

a ja dzis nawinelam wlosy na papiloty i tak sie mojemu chlopowi spodobal efekt bujnej czupryny ze bede to robic codzien chyba! :-);-):-D:-D

Sikoreczka, Inna świetne foteczki :-D a dzieciaczki przesłodkie:-);-)

anula tak trzymać:tak::-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Nio Przemuś już śpi:rofl2: Adrianek chyba też, natomiast Madzię mam na kolanach i cycusia sobie;-)Szkoda że dzieci nie biorą przykładu z tatusia i nie odlatują tak szybko:baffled:
Asiulinko super że chłopaki już oki. U nas Madzia pozostała z lekkim szmerem ale lekarka kazała wychodzic. :sorry2: Podobno jak nie ma gorączki to można wietrzyc w taki ładny dziń:confused2:
Aluśka to pozostaje obserwacja:tak: Może to tylko pojedynczy przypadek. Trzymam kciuki:-)

reklama
Do góry