reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ona taka malutka, śmiesznie to wygląda 😂😂dzisiaj Panie mnie zaczepiały ile ona ma taka malutka a chodzi 😂
No ja kiedyś, jak jeszcze Czarek jeździł w gondoli, widziałam takiego małego chłopca co sobie dreptał i się zastanawiałam jak to możliwe jak Czarek zaraz będzie jego wzrostu a jeszcze w gondoli 😂

reklama
A u nas gorączka.. spała 3 godziny. Wstała chwilę po 15. Zmierzyłam temperaturę pod pachą, bo inaczej nie da i 37,9. Dałam syrop i śpi..

A u nas gorączka.. spała 3 godziny. Wstała chwilę po 15. Zmierzyłam temperaturę pod pachą, bo inaczej nie da i 37,9. Dałam syrop i śpi..
Kurcze mój też spał 3h dzisiaj, w sumie 3,5... A jeszcze mu temp nie zmierzyłam. Mam nadzieję że nie ma :( trzymajcie się tam. Kaszle, ma katar? Idziecie do pediatry?

Kurcze mój też spał 3h dzisiaj, w sumie 3,5... A jeszcze mu temp nie zmierzyłam. Mam nadzieję że nie ma :( trzymajcie się tam. Kaszle, ma katar? Idziecie do pediatry?
Zakaszlala ze 3 razy. Katar od płaczu. Nie będę szła, chyba że się pogorszy. Zaraziła się od nas na pewno. My gorączkę mieliśmy ze dwa dni. Apetyt ma, więc narazie wolę żeby w domu była i jej nie ciągać. Ja co rusz sprawdzałam, bo jak my mieliśmy, to czekałam tylko aż ona dostanie.

reklama
Do góry