No ja kiedyś, jak jeszcze Czarek jeździł w gondoli, widziałam takiego małego chłopca co sobie dreptał i się zastanawiałam jak to możliwe jak Czarek zaraz będzie jego wzrostu a jeszcze w gondoliOna taka malutka, śmiesznie to wyglądadzisiaj Panie mnie zaczepiały ile ona ma taka malutka a chodzi
![]()
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Kurcze mój też spał 3h dzisiaj, w sumie 3,5... A jeszcze mu temp nie zmierzyłam. Mam nadzieję że nie maA u nas gorączka.. spała 3 godziny. Wstała chwilę po 15. Zmierzyłam temperaturę pod pachą, bo inaczej nie da i 37,9. Dałam syrop i śpi..
Oj zdrówka!!A u nas gorączka.. spała 3 godziny. Wstała chwilę po 15. Zmierzyłam temperaturę pod pachą, bo inaczej nie da i 37,9. Dałam syrop i śpi..
Hania spala dzis 2 h, i już szlam z termpometremKurcze mój też spał 3h dzisiaj, w sumie 3,5... A jeszcze mu temp nie zmierzyłam. Mam nadzieję że nie matrzymajcie się tam. Kaszle, ma katar? Idziecie do pediatry?
Sylwia99
Fanka BB :)
Zakaszlala ze 3 razy. Katar od płaczu. Nie będę szła, chyba że się pogorszy. Zaraziła się od nas na pewno. My gorączkę mieliśmy ze dwa dni. Apetyt ma, więc narazie wolę żeby w domu była i jej nie ciągać. Ja co rusz sprawdzałam, bo jak my mieliśmy, to czekałam tylko aż ona dostanie.Kurcze mój też spał 3h dzisiaj, w sumie 3,5... A jeszcze mu temp nie zmierzyłam. Mam nadzieję że nie matrzymajcie się tam. Kaszle, ma katar? Idziecie do pediatry?
Obejrzałam że starym, stałam po gaciachPolecam na netflixie archiwum 81![]()
reklama
Mloda super. Dzięki ze pytasz@olga.1 jak mloda??