reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Doris - witaj wsrod wrzesniowek...tu zawsze jest sympatycznie:-):-):-)ja jestem z Zaspy, a wrzeszcz nie daleko...oj cos czuje nasze BBspotaknie pod IKEA obrosnie w sile heh?

Kurcze dziewczyny ale wy duzo piszecie:-):-)ja nie mam za bardzo czasu zeby w dzien pisac bo moj Dawid ostatnio taki marudny jest:wściekła/y:a wieczorem widze was nie ma:-(ale moze w koncu na was trafie.Jak na razie jestem zakrecona tutaj i juz nie pamietam komu mialam odpowiedziec,a nie umiem zaznaczac tych cytatow zeby ulatwic czytanie,wiecie o co mi chodzi?
Kasia- ja urodzilam o 12.04 tagze moj jest starszak ha ha,
Apowiedz twoj Kubus ma juz jakies zabki,bo moj Dawid ani jednego,nawet nie widac zeby cos tam mu wychodzilo.
W anglii dzieci do szkoly to znaczy do zerowki ida w wieku 4 lat,moj Kuba juz chodzi,ale oni wiecej tam maja zabaw niz nauki,ma zeszyt w ktorym panie wklejaja literki i tam krotkie teksty ma do nauki czytania,ale to jest raz na dwa tygodnie dodawane no i fajnie wyglada w tym stroju szkolnym
Hruda-widze ty tez jestes z gdanska a z jakiej dzielnicy?moze znamy sie?bo ja jestem w wrzeszcza:-)

Doris Kubuś ma już dwie dolne jedynki i wczoraj zagladałam mu do paszczy to idzie górna lewa jedynka :dry: mamy przyczyne marudzenia i bycia niedozniesienia.
No to fajnie Ty już byłaś po wszystkim a ja dopiero 2 godziny na porodówce leżałam :-D ogólnie rodziłam 4 godziny - 3,5 - I faza i 30 min partych

Chyba mój suwaczek jakoś dziwnie odlicza. Czy któryś maluch jest z 6? Bo wydaje mi się,że Matys jest jednak sam.

Justyna ja miałam termin na 6 września i właśnie 6 wzieły mnie bóle, ale były niby tak słabe (a bolało jak cholera) że szyjka się nie rozwierała i dopero 7 września o 10 wzieli mnie na porodówke podali kroplówe i zaczoł się meksyk. I faza była straszna, wyłam z bólu, ale parte skurcze, nacięcie i szycie przeszłam bezbólowo!!! :-)

A my dopiero wstaliśmy, ale się wyspałam!!!! :laugh2:

Życzę miłego dnia dziewczyny!!!!! U Nas coś chmurki się zbierają wiec ze spaceru chyba nici :sorry2:

ja tez sie witam z rana:-) u nas pogoda tez do d... akurat jak mam wolne i tyle spraw do załatwiania:crazy: no trudno trzeba będzie wziąć folię przeciw deszczową i jakoś będziemy musiały sobie poradzić....
ok zmykam zrobić jakieś śniadanko:-D aha dzisiaj mam zamiar kupić małej taką piłkę która uczy raczkowania firmy simba- jak wypróbuje to Wam napisze ale juz na watku "co warto polecic..." czy sprawdza się ona- pozdrawiam cieplutko

Wiedzialam że będe miala po wczorajszej neobecności trochę do czytania ale nie przypuszczalam że aż tyle. Mam nadzieje że zdąże to nadrobić. Ok zabieram się za czytanie:-(

Hejka dziewoje.
U nas tez pogoda do d...y. Noc taka sama jak zwykle, czyli dużo wstawania. Czy jakieś maleństwo przyszło na świat 22 ??????? Przeczytam wszystkie posty co mnie ominęły i zabieram się do robienia zdjęc i wklejania na Allegro. Narka

Hejka dziewoje.
U nas tez pogoda do d...y. Noc taka sama jak zwykle, czyli dużo wstawania. Czy jakieś maleństwo przyszło na świat 22 ??????? Przeczytam wszystkie posty co mnie ominęły i zabieram się do robienia zdjęc i wklejania na Allegro. Narka

Pokaż jak Ci wyszły?????
Chciałam Ci pomóc...ale widzę że dalaś rady?????
Ja też jeszcze mam parę rzeczy do obróbki,więc dopóki maly śpi,biorę się za robotę:rofl2:

Dzien Dobry...brrrry bo rzezcywiscie pogoda do bani:-(
Ja juz na nogach bo przed chrzcinami musze pozalatwiac wszytsko - lacznie z ubrankiem dla Stasia Olgierda:-) i zupelnie nie wiem co mu kupic.
Poza tym jade do hurtowni dziececej Akpol i chyba jak kazda mama bardzo lubie tego typu miejsca :-)- smoczki, butelki, mate poslizgowa ( Carioca - ja pierwsza zaryzykuje, tzn moj maz bo przecziez to on kapie malucha)niekapek ( nie pamietam jaki polecaliscie:baffled:). Nie wspomne ze sobie chce cos kupic na te okazje i tez pojecia nie mam co???ale bedzie dobrze.
trzymajcie sie cieplutko i dziekuje za mile powitanie - BBabeczki!

reklama
No wreszcie mi się udalo nadrobić:tak:
u nas pogoda jest zmienna raz świeci sliczne sloneczko a zachwile widać za oknem ciemne chmury, myśle że to się jeszcze rozpogodzi wkoncu to dopiero początek dnia:tak:
HURDA-ja też Cię witam w naszej ojczyznie

NUŚKA-my też jutro idziemy na wesele ale widze że jesteśmy w troche lepszej sytuacji bo Mateusz pije mleczko modyfikowane, ale nie martw się glowa do góry napewno będzie dobrze. Dla nas to będzie pierwsza tak dluga rozląka no i wsumie pierwsza nocka osobno. Ale jestem myśli że będzie ok wkońcu Mati będzie mial wspanialą opiekunke - wlasną babcie
OK zmykam na zakupy bo musze zaopatrzuć Mateuszka na jutro w sloiczki ,soczki i mleczko:-)

NUŚKA życze udanej zabawy!!!!!!!!

Do góry