Cześć wszystkim przyszłym mamusiom
Chciałabym dołączyć do waszej grupy. Co prawda jesteśmy na początku tej drogi. To 14 tydzień ciąży bliźniaczej jednokosmówkowej dwuowodniowej. ( do 12 tyg lekarz nie mógł dostrzec drugiej) Mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża. Gdyby nie to że brzuszek się zaokrąglił to czuje się jakbym nie była w ciąży nic mi nie jest. Zero mdłości i innych przykrych przypadłości.
reklama
Imagi_nacja
Fanka BB :)
Zazdroszczę ze nie masz żadnych objawówCześć wszystkim przyszłym mamusiomChciałabym dołączyć do waszej grupy. Co prawda jesteśmy na początku tej drogi. To 14 tydzień ciąży bliźniaczej jednokosmówkowej dwuowodniowej. ( do 12 tyg lekarz nie mógł dostrzec drugiej) Mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża. Gdyby nie to że brzuszek się zaokrąglił to czuje się jakbym nie była w ciąży nic mi nie jest. Zero mdłości i innych przykrych przypadłości.

Też zazdroszczę braku dolegliwościCześć wszystkim przyszłym mamusiomChciałabym dołączyć do waszej grupy. Co prawda jesteśmy na początku tej drogi. To 14 tydzień ciąży bliźniaczej jednokosmówkowej dwuowodniowej. ( do 12 tyg lekarz nie mógł dostrzec drugiej) Mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża. Gdyby nie to że brzuszek się zaokrąglił to czuje się jakbym nie była w ciąży nic mi nie jest. Zero mdłości i innych przykrych przypadłości.
Kitku
Zaangażowana w BB
CześćCześć wszystkim przyszłym mamusiomChciałabym dołączyć do waszej grupy. Co prawda jesteśmy na początku tej drogi. To 14 tydzień ciąży bliźniaczej jednokosmówkowej dwuowodniowej. ( do 12 tyg lekarz nie mógł dostrzec drugiej) Mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża. Gdyby nie to że brzuszek się zaokrąglił to czuje się jakbym nie była w ciąży nic mi nie jest. Zero mdłości i innych przykrych przypadłości.

Też się dziwię ponieważ lekarz tłumaczył że objawy przy ciąży mnogiej są na ogół nasilone. Póki co pracuję jedynie przestałam uprawiać sport jazda konna niestety nie wchodzi w grę.
Zostały spacery.
Czy Wy też macie takiego pietra przed każdą wizytą u gin? Mi serce mało nie wyskoczy, zmierzenie ciśnienia jest bez sensu bo pomiar chyba nie mieściłby się w skali. Uspokajam się nieco kiedy usłyszę dwa serduszka. Jestem po badaniach PAPPA I bETA Hcg itd wszystko na szczęście w normach. Już na tych badaniach pani doktor stwierdziła, że to będą chłopaki. Z kolei mój lekarz prowadzący radzi poczekać do kolejnej wizyty w 16 tyg żeby potwierdzić. Wolałabym dziewczyny ale coż najważniejsze żeby urodziły się zdrowe. Przeraża mnie syndrom podkradania i mam nadzieje że nas ominie.
Czy Wy też macie takiego pietra przed każdą wizytą u gin? Mi serce mało nie wyskoczy, zmierzenie ciśnienia jest bez sensu bo pomiar chyba nie mieściłby się w skali. Uspokajam się nieco kiedy usłyszę dwa serduszka. Jestem po badaniach PAPPA I bETA Hcg itd wszystko na szczęście w normach. Już na tych badaniach pani doktor stwierdziła, że to będą chłopaki. Z kolei mój lekarz prowadzący radzi poczekać do kolejnej wizyty w 16 tyg żeby potwierdzić. Wolałabym dziewczyny ale coż najważniejsze żeby urodziły się zdrowe. Przeraża mnie syndrom podkradania i mam nadzieje że nas ominie.
Kitku
Zaangażowana w BB
Odkąd zaczęły się ruszać, to już nie mam stresu. Codziennie od 5 rano nie mam wątpliwości, że żyjąTeż się dziwię ponieważ lekarz tłumaczył że objawy przy ciąży mnogiej są na ogół nasilone. Póki co pracuję jedynie przestałam uprawiać sport jazda konna niestety nie wchodzi w grę.Zostały spacery.

M_imi
Cześć!Też się dziwię ponieważ lekarz tłumaczył że objawy przy ciąży mnogiej są na ogół nasilone. Póki co pracuję jedynie przestałam uprawiać sport jazda konna niestety nie wchodzi w grę.Zostały spacery.

W takim razie nie mogę się doczekać aż zaczną się ruszaćOdkąd zaczęły się ruszać, to już nie mam stresu. Codziennie od 5 rano nie mam wątpliwości, że żyjąWręcz się modlę, żeby poszły spać
Ale wcześniej też się martwiłam, że coś będzie nie tak. U Ciebie tez będzie wszystko dobrze. Na kiedy masz wstępnie termin porodu?
Imagi_nacja
Ja np zaczęłam bardzo szybko czuć ruchy, to był dokładnie początek 16tc, nie wiedziałam co się dziejeW takim razie nie mogę się doczekać aż zaczną się ruszaćKiedy poczułaś pierwsze ruchy? Taki prawidłowy to na 1.08 ale wiadomo, że będzie wcześniej. Raczej wspólne łożysko i pierwszy poród kwalifikują mnie chyba do cc.

reklama
W
Narazie czuje jakies naciąganie kłucie w promieniujące do pachwin czasem na jajniki.
Właśnie zastanawiam się czy będę wiedziała że to już te ruchy są.Ja np zaczęłam bardzo szybko czuć ruchy, to był dokładnie początek 16tc, nie wiedziałam co się dziejedziwne uczucie
Podziel się: