B
B206
Gość
Ja nie brałam nawet luteiny dopochwowo jedynie progesteron doustnie i nie mam porównania bo wtedy nie badałam poziomow więc nie pomogęDziewczyny napiszcie coś proszę![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie brałam nawet luteiny dopochwowo jedynie progesteron doustnie i nie mam porównania bo wtedy nie badałam poziomow więc nie pomogęDziewczyny napiszcie coś proszę![]()
o kurde, gdzie takie próbki badań za darmo rozdają?Mieliśmy darmowe badanie z kliniki to skorzystaliśmy, z kolei mój lekarz w swojej (innej) klinice miał akcje darmowych badań i kazał nam zrobić fragmentację, przy okazji zrobili seminogram [emoji1]
o kurde, gdzie takie próbki badań za darmo rozdają? [emoji1787] Nas ta impreza będzie kosztować 300zł [emoji13]
A tak na serio to fajnie Wam się trafiło [emoji6]
Właśnie Dobrze ze to napisalasCzy Was tez szczypie jama ustna od jedzenia ananasa?zawsze się zastanawiam o co chodzi, jezyk mnie piecze jak poparzony
EDIT: dobra, doczytałam, ze to enzymy które trawią mój jezykBoze chyba wolałam tego nie wiedzieć
![]()
Język jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...Czy Was tez szczypie jama ustna od jedzenia ananasa?zawsze się zastanawiam o co chodzi, jezyk mnie piecze jak poparzony
EDIT: dobra, doczytałam, ze to enzymy które trawią mój jezykBoze chyba wolałam tego nie wiedzieć
![]()
Ja właśnie słyszałam żeby jesc ananasa ale nie dotykając ust. Może i komicznie wygląda ale coś w tym jestJęzyk jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...
Jak ja kiedyś sobie podrażniłam kąciki ust, to miałam 5 pęknięć na jednej stornie :O straszne to jest, brzydko wygląda i boli jak choleraJęzyk jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...
Przebiegły owocJęzyk jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...
Czy ten korzeń jest ohydny?Przebiegły owocpół korzenia zeżarłam, więcej nie dam rady, ryj mnie piecze jakbym się kwasu napiła
![]()