reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Mieliśmy darmowe badanie z kliniki to skorzystaliśmy, z kolei mój lekarz w swojej (innej) klinice miał akcje darmowych badań i kazał nam zrobić fragmentację, przy okazji zrobili seminogram [emoji1]
o kurde, gdzie takie próbki badań za darmo rozdają? 🤣 Nas ta impreza będzie kosztować 300zł 😝
A tak na serio to fajnie Wam się trafiło 😉

o kurde, gdzie takie próbki badań za darmo rozdają? [emoji1787] Nas ta impreza będzie kosztować 300zł [emoji13]
A tak na serio to fajnie Wam się trafiło [emoji6]

Jedne badanie od Ernesta. Te drugie to od lekarza z poradni nieplodnosciowej na NFZ, on ma poza tym swoją mała klinikę niepłodności i była jakaś zorganizowana akcja dla pacjenta, dał mi cynk, żebyśmy skorzystali to skorzystaliśmy [emoji16]

Czy Was tez szczypie jama ustna od jedzenia ananasa? 🤔 zawsze się zastanawiam o co chodzi, jezyk mnie piecze jak poparzony 🤔

EDIT: dobra, doczytałam, ze to enzymy które trawią mój jezyk 🤣 Boze chyba wolałam tego nie wiedzieć 🙈
Właśnie Dobrze ze to napisalas🤣 moj jezor teraz szczypie w cholere ale środek cały zjedzony o dziwo miękkie niż dotąd jadlam... a słodki ze dawno takiego nie jadlam. Biegnijcie do biedronki biegusiem. Sama słodycz... bym ojeb*la całego ale ten jęzor...🤣🤣🤣🙈

Czy Was tez szczypie jama ustna od jedzenia ananasa? 🤔 zawsze się zastanawiam o co chodzi, jezyk mnie piecze jak poparzony 🤔

EDIT: dobra, doczytałam, ze to enzymy które trawią mój jezyk 🤣 Boze chyba wolałam tego nie wiedzieć 🙈
Język jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...

Język jak język xD uważaj żeby sobie ust i kącików ust za bardzo tym nie podrażnić, bo się wygląda i czuje przez kilka dni jak bardzo chory człowiek ;D...
Jak ja kiedyś sobie podrażniłam kąciki ust, to miałam 5 pęknięć na jednej stornie :O straszne to jest, brzydko wygląda i boli jak cholera

reklama
A wiecie jakie zajsbiste są peelingi enzymatyczne z bromelainy i papainy [emoji849] przynajmniej ten jeden, który mam na myśli [emoji23]

Do góry