Nadzieja86
Początkująca w BB
Test wyszedł pozytywnie w 13dcIle DPO ? Jak dla mnie to jest ladny progesteron potwoerdzajacy owulacje. Beta narazie wskazuje na brak ciąży ale nie wiem ile dni po owulacji jesteś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test wyszedł pozytywnie w 13dcIle DPO ? Jak dla mnie to jest ladny progesteron potwoerdzajacy owulacje. Beta narazie wskazuje na brak ciąży ale nie wiem ile dni po owulacji jesteś
Przyjmowałas progesteron?Dziewczyny zgłupiałam właśnie
Progesteron dziś prawie 20
Mam 23 dc. Progesteron jak na ciąże ale beta niska![]()
Dziewczyny zgłupiałam właśnie [emoji2370]
Progesteron dziś prawie 20
Mam 23 dc. Progesteron jak na ciąże ale beta niska [emoji15]
NiePrzyjmowałas progesteron?
Jak zapłodnię mój najtrudniejszy przypadek (czyli Cię) to pomyślę nad tym biznesem bardzo poważnie [emoji41]
Nie
W 17dc miałam prawie 10
W 20dc ponad 13
Dziś 23dc prawie 20
Co to za akcja?My załapaliśmy się na darmowe badania w ramach akcji „tata” i dopiero po fakcie okazało się, ze w wynikach było mało aspektów uwzględnionych, takie normalne, właściwe badania są chyba trochę bardziej rozbudowane? Załączam wyniki
Co brane było na poprawę nasienia i jak długo?Po jakim czasie poprawa?Tak, najprawdopodobniej to jest przyczyną niepowodzeń. Chociaż między pierwszymi wynikami (gdzie nie kwalifikowały się nawet do inseminacji) a ostatnimi (październik 2020) jest kolosalna różnica, duża poprawa. No ale jak nie było ciąży, tak nie ma.