reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!
NUŚKA jak tam przygotowania do jutrzejszego wesela? Maleństwo już spakowane? ja jeszcze musze wyprasować D koszule a tak to mogla bym już iść się bawić

u nas dzień byl ogólnie super bo pogoda jak w lato chodzilam w krótkim rękawku no i jak wyszliśmy o 14 na dwór to na dobre do domu poszliśmy o 19 ( byliśmy tylko przebrać pampersika i co nieco zjeść)
A wieczorem to się tak wkurzylam ze aż sie poryczalam.
pRosilam D żeby po drodze zajechal do sklepu i kupil pieluszki dla Mateuszka oczywiście kupil ale od 12kg przecież Mati się w tym utopi:angry:niema jak to poslać faceta do sklepu :no:
pojechal jeszcze raz ale akurat o godzinie jak trzeba dzieci kąpać i klaśc spać. A najgorsze w tym ze zapomnial zagrzac wody no i musialam gotowac w czajniku:wściekła/y::wściekła/y:a kiedy Mateuszka u gory usypialam to na dole musialam kompac Ole i tak latalam z gorz na dol:crazy::wściekła/y:
NO ale teraz dzieciaczki juz spia i moge wreszcie troche odpoczac:tak:

reklama
Widze ze nikogo juz nie ma wiec tez zmykam spac. :-(
No i mam nadzieje ze jutro duzo nie naklikacie tak co w niedziele nie bede miala za duzo do czytania:laugh2::laugh2::laugh2:

Zycze milej soboty i niedzieli!!!:happy::happy::happy:

kasia-nie wiem czemu ale u mnie w kompie nie pokazuje sie kolejne posty ,albo ja nie umien odswiezyc,nie wiem czemu bo jak napisalam to czekalam i czekalm i moj post byl caly czas ostatni:tak::-(a tak bym sobie z kims popisala na biezaco ,bo faktycznie tutaj sie nie nadaza tez juz nie pamietam co i komu miala odpisac:wściekła/y:
Hruda- faktycznie numer ,ze tak blisko tylko z ta roznica ze ja teraz mieszkam w uk ,a szkoda bo bysmy sie spotkaly,chociaz ja latem bede az 5 tygodni to moze bysmy sie wtedy spotkaly,bedzie mi bardzo milo.A jak moge spytac ,jaki nr bloku jest twoj,ja mam ciocie w bloku nr 3 i pewnie znamy sie z widzenia :-D:-Dwpisujac sie tutaj myslalm ze moze jest ktoras z Gdanska ale ze az tak blisko to nie sadzilam,fajnie

No ja jak zwykle spozniona:-D
MONIA-to tak jak bym widziala mojego J tez uwazam ze czasami wogoel nie mysli,Ale z tymi pieluchami to bylo smieszne:-Dtylko rece zalamywac,nie?:-D

czesc Doris jeszcze jestem ale tzlko na chwilke bo musze jeszcze koszule wyprasowac.No i troszke odpoczac przed jutrzejszym weselem

dsc02024xy8.jpg
w rzeczywistości sa trochę ciemniejsze i jakby troszkę przecierane. Tylko 40zł

Justyna To widzę że zaszalałaś;-) fajniutkie:-)

Monia
z tymi przygotowaniami to kiepsko nie mam zbytnio ochoty isć sukienka wisi w szafie nawet nie wiem czy nie trzeba wyprasować:zawstydzona/y: :-pale byłam dziś u fryzjera no nawet może być, no i paznokcie pomalowałam przed chwilą i to by było na tyle he he
A małego zanoszę tylko piętro niżej więc jutro jeszcze zdążę chyba:baffled::laugh2:

reklama
śliczne justynka te buciki
ale jestem wypompowana, w pracy musiałam zostać dłuzej potem wyprawa z dzieciarnią do szczecina (tesco, castorama no i musowo kfc) masakra
jutro popisze z wami na bierząco

Do góry