reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja mam od zeszłego roku zakopane śpioszki na dnia szafy. Kupiłam, żeby "przyciągnąć ciażę"... żenada ze mnie
Ja mam otulacz do fotelika kupiony w tym samym celu ;). Zamierzam go dać bombelkow brata jak do końca kwietnia u nas się w tej kwestii nic nie ruszy. Miałam dać na gwiazdkę ale nie byłam na to gotowa psychicznie :p.
Także nie żenada ;).

Ja w tym miesiącu byłam tak pewna , ze nawet łóżeczka oglądałam 🤣 poniosło mnie
Ja już nawet w sklepach nie patrzę w te stronę…
Chciałabym zająć czymś innym głowę ale nie jestem w stanie 🙄
Niby mamy teraz remont nowego mieszkania na głowie, zajob w pracy ale ja o niczym innym nie myśle tylko o dziecku 🙄
Wstaje i myśle o dziecku, kładę się i myśle o dziecku, non stop - 100% mojego czasu to pochłania.
I zaczynam się zastanawiać czy te stymulowane cykle na pewno mi pomagają :/
Skoro mam normalnie owulację i bez nich a przez te monitoringi tylko się nakręcam i nie umiem wyluzować :/
Wczoraj się na mojego starego wkurzyłam ze chce iść z kolega na wódkę w przyszły piątek (z którym się bardzo długo nie widział) bo ja mam w pt owulacje mieć 🙄
Dla mnie przy tych stymulowanych cyklach nie ma luzu, mimo ze jest przyjemność z seksu to ja i tak mam z tylu głowy ze to ten czas…
Naprawdę tak to pisze i czytam i tylko się utwierdzam w tym, ze zwariowałam na tym punkcie i dobrze ze się umówiłam do psychologa…

Ja już nawet w sklepach nie patrzę w te stronę…
Chciałabym zająć czymś innym głowę ale nie jestem w stanie 🙄
Niby mamy teraz remont nowego mieszkania na głowie, zajob w pracy ale ja o niczym innym nie myśle tylko o dziecku 🙄
Wstaje i myśle o dziecku, kładę się i myśle o dziecku, non stop - 100% mojego czasu to pochłania.
I zaczynam się zastanawiać czy te stymulowane cykle na pewno mi pomagają :/
Skoro mam normalnie owulację i bez nich a przez te monitoringi tylko się nakręcam i nie umiem wyluzować :/
Wczoraj się na mojego starego wkurzyłam ze chce iść z kolega na wódkę w przyszły piątek (z którym się bardzo długo nie widział) bo ja mam w pt owulacje mieć 🙄
Dla mnie przy tych stymulowanych cyklach nie ma luzu, mimo ze jest przyjemność z seksu to ja i tak mam z tylu głowy ze to ten czas…
Naprawdę tak to pisze i czytam i tylko się utwierdzam w tym, ze zwariowałam na tym punkcie i dobrze ze się umówiłam do psychologa…
A nie masz wrażenia, że leki do stymulacji wpływają na Twój nastrój? Bo ja mam wrażenie, że jestem bardziej emocjonalna i płaczliwa. Oczywiście może to być zbieg okoliczności ale ;).

Ja mam od zeszłego roku zakopane śpioszki na dnia szafy. Kupiłam, żeby "przyciągnąć ciażę"... żenada ze mnie
Jaka tam żenada! Metoda "Sekret" w praktyce ;-) Ja tak przyciągnęłam sobie prawo jazdy... :p. Ale z dzieckiem jakoś trudniej idzie... Chociaż z drugiej strony - prawko zdałam za trzecim razem... Może zatem muszę poczekać na trzecią inseminację...

reklama
Dziewczyny a ten to chyba pozytywny 🙂 czyli najlepiej działać dzisiaj i jutro tak ?

Załączniki

• IMG20220210105700.jpg
    IMG20220210105700.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 114
Do góry