reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hejka :) czy jeśli czujecie owulację, czujecie ją zawsze tylko z jednej strony? Czy bywa tak, że jest tylko z jednej strony, a jajniki mimo to bolą po obu stronach?
Mnie boli z tej strony z której mam owulację, czyli na zmianę ;) bo tak owuluję, raz z lewej, raz z prawej.

Hejka :) czy jeśli czujecie owulację, czujecie ją zawsze tylko z jednej strony? Czy bywa tak, że jest tylko z jednej strony, a jajniki mimo to bolą po obu stronach?
Ja samej owulacji nie czuje ale kilka dni po czasem czuje jajniki i głównie po lewej stronie.

Dzięki dziewczyny! W poprzednim cyklu, kiedy miałam owu potwierdzoną USG, to była lewa strona i faktycznie czułam lewą. I jest tak co drugi cykl. Natomiast w tym cyklu bolą mnie oba, i tak też jest co drugi cykl. I tak się zastanawiam czy jest to możliwe żeby co drugi cykl był podwójny. Chyba że ten lewy jajnik po prostu hoduje takie wielkie pęcherzyki, że i tak to czuję mimo, że nie pękają. Próbuję coś znaleźć na ten temat, ale ciężko mi wpisać odpowiednie zapytanie w Googla :D

Właśnie wróciliśmy z kolacji walentynkowej z moim Starcem. Niczego nie żałuję
20220213_184815.jpg

Udało mi się Was nadrobić 😁 My już po imprezie urodzinowej córki, torcik wyszedł pyszny (robiłam oreo). A jutro... Jutro koniec posuchy! Idziemy oddać płyn starego! Jupi! 🤣

Załączniki

• fc408f77-01ef-4849-877d-54df40f27ded.jpg
    fc408f77-01ef-4849-877d-54df40f27ded.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 105
Udało mi się Was nadrobić 😁 My już po imprezie urodzinowej córki, torcik wyszedł pyszny (robiłam oreo). A jutro... Jutro koniec posuchy! Idziemy oddać płyn starego! Jupi! 🤣
Piękny ten tort! Masz talent dziewczyno :D
No i koniec posuchy, bardzo dobrze, ja też zaraz Starego ciągnę :D

Ja dziś z ciekawości wyszukiwałam informacji o składzie ziół ojca sroki 3. Wiele z was je pije i ja też w tym cyklu się w nie zaopatrzyłam. Znalazłam przy okazji listę zaleceń o. Sroki odnośnie poczęcia: Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki - BONIMED - zioła, preparat i leki ziołowe
Osobiście największy hit to dla mnie :10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).😂😂😂

reklama
Właśnie wróciliśmy z kolacji walentynkowej z moim Starcem. Niczego nie żałuję
Zobacz załącznik 1369075
Jezuniu my też zamówiliśmy wlasnie ! Tez nie będę żałować! 🐷🐷
Ja dziś z ciekawości wyszukiwałam informacji o składzie ziół ojca sroki 3. Wiele z was je pije i ja też w tym cyklu się w nie zaopatrzyłam. Znalazłam przy okazji listę zaleceń o. Sroki odnośnie poczęcia: Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki - BONIMED - zioła, preparat i leki ziołowe
Osobiście największy hit to dla mnie :10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).😂😂😂
Ja to się zastanawiam jak to jest ze "duchowny" radzi jak począć dziecko... co on może o tym wiedzieć? Nie ma tam zapisu ze musi być najpierw związek małżeński? I jakaś modlitwa przed ?

Do góry