Bonnie9
Fanka BB :)
Mi się zdarza ból tylko lewego jajnika. Od kiedy się staramy nie pamietam żeby bolał mnie prawy. Może wcześniej nie zwracałam uwagi na toMnie zwykle bolą (kłują?) oba już kilka dni przed owulacją.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się zdarza ból tylko lewego jajnika. Od kiedy się staramy nie pamietam żeby bolał mnie prawy. Może wcześniej nie zwracałam uwagi na toMnie zwykle bolą (kłują?) oba już kilka dni przed owulacją.
Ja np. Czuje tylko orawa stronę, lewej nigdy. Dwóch naraz też raczej nie.Hejkaczy jeśli czujecie owulację, czujecie ją zawsze tylko z jednej strony? Czy bywa tak, że jest tylko z jednej strony, a jajniki mimo to bolą po obu stronach?
Mnie boli z tej strony z której mam owulację, czyli na zmianęHejkaczy jeśli czujecie owulację, czujecie ją zawsze tylko z jednej strony? Czy bywa tak, że jest tylko z jednej strony, a jajniki mimo to bolą po obu stronach?
Ja samej owulacji nie czuje ale kilka dni po czasem czuje jajniki i głównie po lewej stronie.Hejkaczy jeśli czujecie owulację, czujecie ją zawsze tylko z jednej strony? Czy bywa tak, że jest tylko z jednej strony, a jajniki mimo to bolą po obu stronach?
Piękny ten tort! Masz talent dziewczynoUdało mi się Was nadrobićMy już po imprezie urodzinowej córki, torcik wyszedł pyszny (robiłam oreo). A jutro... Jutro koniec posuchy! Idziemy oddać płyn starego! Jupi!
![]()
Jezuniu my też zamówiliśmy wlasnie ! Tez nie będę żałować!Właśnie wróciliśmy z kolacji walentynkowej z moim Starcem. Niczego nie żałuję
Zobacz załącznik 1369075
Ja to się zastanawiam jak to jest ze "duchowny" radzi jak począć dziecko... co on może o tym wiedzieć? Nie ma tam zapisu ze musi być najpierw związek małżeński? I jakaś modlitwa przed ?Ja dziś z ciekawości wyszukiwałam informacji o składzie ziół ojca sroki 3. Wiele z was je pije i ja też w tym cyklu się w nie zaopatrzyłam. Znalazłam przy okazji listę zaleceń o. Sroki odnośnie poczęcia: Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki - BONIMED - zioła, preparat i leki ziołowe
Osobiście największy hit to dla mnie :10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).![]()