Z
zaz208622
Gość
Ja mam 11 dniową fazę lutealna więc już[emoji16] maksymalnie w czwartek
Juz ? Tak szybko ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz ? Tak szybko ?
O super! Ja w sobotę czyli 13dpo.Ja mam 11 dniową fazę lutealna więc już[emoji16] maksymalnie w czwartek
O super! Ja w sobotę czyli 13dpo.
Dzis 9dpo - mam wszystkie objawy wczesnej ciąży poza pozytywnym testem ciążowym [emoji2374] niezle mój organizm ze mnie kpi w tym cyklu ...
No właśnie ja się dość trzymałam (poza jednym plamieniem implantacyjnymJak mój w każdym innym [emoji23]
To jak mój każdy cykl,wszystko prócz pozytywuO super! Ja w sobotę czyli 13dpo.
Dzis 9dpo - mam wszystkie objawy wczesnej ciąży poza pozytywnym testem ciążowymniezle mój organizm ze mnie kpi w tym cyklu ...
Też uważam, że to TEN cykl. Już sobie wczoraj wszystko poukładałam w głowie. Wyniki w miarę doprowadzone, suplementacja, ananasy, monitoring potwierdził, że owu była…No jak nic musi się udać. Ależ będzie bolało…znowuNo właśnie ja się dość trzymałam (poza jednym plamieniem implantacyjnym) a w tym cyklu to kładę się spać codziennie WIEDZĄC że to TEN cykl a rano takie nispodzianki... bez sensu
![]()
Wiem, że do pierwszego pozytywnego, ale jeden mi został i tak z ciekawości zrobilam w sumie nie wiem w jakim celu hahaTesty robi się do pierwszego pozytywnego. U niektórych utrzymuje się bardzo krótko, u niektórych dłużej. Ciężko powiedzieć jak jest w Twoim przypadku.
No właśnie ja się dość trzymałam (poza jednym plamieniem implantacyjnym) a w tym cyklu to kładę się spać codziennie WIEDZĄC że to TEN cykl a rano takie nispodzianki... bez sensu
![]()
Też uważam, że to TEN cykl. Już sobie wczoraj wszystko poukładałam w głowie. Wyniki w miarę doprowadzone, suplementacja, ananasy, monitoring potwierdził, że owu była…No jak nic musi się udać. Ależ będzie bolało…znowu![]()
Jakie macie wczesne objawyTo jak mój każdy cykl,wszystko prócz pozytywu![]()