I będzie tym szczęśliwym.Ja się stresujebo to mój ostatni raz.
![]()
Mocno Ci tego życzę i mocno tzrymam kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I będzie tym szczęśliwym.Ja się stresujebo to mój ostatni raz.
![]()
No właśnie ja też jak robiłam pierwszym razem słyszałam że nie ma znaczenia DC. Natomiast chyba tu przeczytałam kiedyś że jednak maMi lekarz mówił że przy AMH dzień cyklu nie ma znaczenia tylko jak szybko ta krew będzie przebadana.
Mi lekarz mówił że to nie ma znaczenia. Na wynikach które robiłam też z innymi badaniami miałam tylko napisać w który dzień cyklu robiłamDziewczyny kiedy w którym dniu cyklu najlepiej wykonać AMH ... Robiłam to dawno więc szczerze nie pamiętama muszę na nowo wykonać
Nie ma znaczenia. Ja robiłam razem ze wszystkimi hormonami w 2dc.Dziewczyny kiedy w którym dniu cyklu najlepiej wykonać AMH ... Robiłam to dawno więc szczerze nie pamiętam [emoji85] a muszę na nowo wykonać
Aż mi się serduszko ścisnęło. Dziękuję kochanaI będzie tym szczęśliwym.
Mocno Ci tego życzę i mocno tzrymam kciuki![]()
U mnie lekarz mówił że w 2 dcDziewczyny kiedy w którym dniu cyklu najlepiej wykonać AMH ... Robiłam to dawno więc szczerze nie pamiętama muszę na nowo wykonać
Ja zaczęłam Gonaprptyl w 1 dc. Po tabletkach dostałam okres po 2 dniach.Hej dziewczyny może któraś tak miała i mi wyjaśni, byłam dziś na wizycie i jestem w trakcie długiego protokołu i brania tabletek antykoncepcyjnych dziś 15 dzień. Myślałam że wybiorę opakowanie i ruszam z ta główna stymulacją (wcześniej miałam krótki protokół ale na 6 zapłodnionych komórek nie było żadnego zarodka) a tym czasem lekarz przepisał mi kolejne opakowanie i mam brać do 5.03 co dziwne od 28.02 mam już brać gonapeptyl i w Aptece Pani wyskoczył komunikat że nie zaleca się stosowania obu leków , teraz nie wiem czy lekarz coś pomylił czy tak ma być ?