stella33
Fanka BB :)
Owu-sis! To za dwa tygodnie tez się razem testujemy !U mnie tez taki bonusik Walentynkowy w postaci testu owu❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owu-sis! To za dwa tygodnie tez się razem testujemy !U mnie tez taki bonusik Walentynkowy w postaci testu owu❤
Może akuratha u mnie też jeden sex, mąż tylko tyle zdołałi pofrunął w delegację
![]()
oby to był złoty strzałMoże akurat❤
U nas tez wczoraj się nie udało pobawić za to dziś rano i przedwczoraj zaliczoneCzesc z rana! Wczoraj wracajac z kursu na wkladce mialam 2 kreski brazowe, czyli śluz zabarwiony, ciekawe czy to skutek plamienia owulacyjnego. Wczoraj nie udało się nam z seksem, za to dzis rano tak. Mam nadzieję, ze sobota i niedziela + dzisiejszy dzień wystarczyły i swoje zrobią
Moj dzisiejszy owu jest bardzo pozytywny![]()
U nas tez wczoraj się nie udało pobawić za to dziś rano i przedwczoraj zaliczoneoby to było to!
u mnie kreski już bledną - cyfry to dc a nie data
![]()
U mnie dziś szczyt, więc wspaniale, ze mąż zaryzykował spóźnienie do pracy
Jesli to nie bedzie strzał w 10 to ja nie wiem, jak to ma działać
Niepokoi mnie tylko to zabarwienie śluzu bo są 2 inf ze to plamienie owu, wynika z pęknięcia pęcherzyka albo ze to niedomoga fazy lutealnej. Chociaż u mnie wczoraj był na wkladce ślad i pap toal. dziś nie ma na zewnatrz, tylko śladowe ilości w środku . ..
No zobaczymy za te 10 moze 12 dni czy coś sie pojawi![]()
może to faktycznie ten śluz to pęknięcie pęcherzykaU mnie dziś szczyt, więc wspaniale, ze mąż zaryzykował spóźnienie do pracy
Jesli to nie bedzie strzał w 10 to ja nie wiem, jak to ma działać
Niepokoi mnie tylko to zabarwienie śluzu bo są 2 inf ze to plamienie owu, wynika z pęknięcia pęcherzyka albo ze to niedomoga fazy lutealnej. Chociaż u mnie wczoraj był na wkladce ślad i pap toal. dziś nie ma na zewnatrz, tylko śladowe ilości w środku . ..
No zobaczymy za te 10 moze 12 dni czy coś sie pojawi![]()
10 dpo może już coś wyjść ale nie da 100% pewnościpytanko mam, chyba nie będę się dalej katować i czekać i przy okazji badania tsh zrobię betę, Ale pytanie brzmi czy 10 dpo coś wyjdzie ? A jak nie wyjdzie to czy cykl przekreślony czy dalej testować ?![]()