Ceonis
Fanka BB :)
A to jest pewien sposóbJa mam Excela gdzie zapisuje sobie jakie suple kiedy i odhaczam że zjedzonepolecam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jest pewien sposóbJa mam Excela gdzie zapisuje sobie jakie suple kiedy i odhaczam że zjedzonepolecam
Przywróciłaś mi nadzieję
A jaka pozycja jest sprzyjająca?U mnie dziś 11 dzień cyklu i nie wiem, czy już nie jest po temacie.
Wczoraj dopiero wzięłam się za testowanie owulakami, jakaś tam kreska blada była, dziś już wychodzi biel, za to śluz zrobił się ciągnący.
Przypadkiem wczoraj w ramach rozgrzewki, nie myśląc o zapłodnieniu (bo myślałam że dopiero wkraczam w dni płodne), uprawialiśmy seks. Niestety w pozycji niesprzyjającej tyłozgięciu, no i dosyć szybko wstałam bo zgłodnieliśmy, więc nawet nie liczę, że jeśli już to się załapię.
Także no...![]()
Według źródeł przy tyłozgięciu zalecana jest do poczęcia pozycja kolanowo łokciowa, od tyłu. No i potem leżenie z nogami w górze.A jaka pozycja jest sprzyjająca?
Dziady szpetne, ale za to jakie masz fajne pazyTak się prezentują testeo płytkowe po jakichś 4 godzinach[emoji36]
Dziady szpetne.
Osikałam strumieniowy i po jakichś 15 może 20 minutach też tam widzę jakiegoś dziada szarego, ale nie aż tak jebitnego jak tu więc nie polecam [emoji23]Zobacz załącznik 1370011Zobacz załącznik 1370012
Ja też leże z tymi nogami w górze, nie wiem po jaki uj, chyba żeby mieć złudne poczucie, że na coś mam wpływ xDWedług źródeł przy tyłozgięciu zalecana jest do poczęcia pozycja kolanowo łokciowa, od tyłu. No i potem leżenie z nogami w górze.
Tymczasem u mnie wczoraj: jeździec i szybko się przenieśliśmy do kuchni robić pizze![]()
to tylko ja nie robię świecy po seksie?Ja też leże z tymi nogami w górze, nie wiem po jaki uj, chyba żeby mieć złudne poczucie, że na coś mam wpływ xD
Nie ma ponoć naukowego potwierdzenia skuteczności leżenia z nogami w górze, ale nienaukowa jest taka, że się na pościel nie wylewaJa też leże z tymi nogami w górze, nie wiem po jaki uj, chyba żeby mieć złudne poczucie, że na coś mam wpływ xD