reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masz maly progesteron. Dzwon do lekarza, zeby Ci dali więcej lekow. Mi lekarka mowila, ze mam pilnowac, zeby nie spadlo ponizej 20.
E nie ma co panikować z tym progesteronem. Mam dziś wizytę wieczorem to lekarz się wypowie. Na cyklach naturalnych bez wspomagania progesteronem nie będzie nigdy jakiś bardzo wysoki.
A co do Twoich bliźniaków, nigdy nic nie wiadomo :)

E nie ma co panikować z tym progesteronem. Mam dziś wizytę wieczorem to lekarz się wypowie. Na cyklach naturalnych bez wspomagania progesteronem nie będzie nigdy jakiś bardzo wysoki.
A co do Twoich bliźniaków, nigdy nic nie wiadomo :)
Myslalam, ze masz prog podawany. Ja jestem na naturalnym ale wspomaganym progesteronem ze względu na niskie wartosci po poprzednich transferach. Ale az tak sie nie znam ;) jak masz dzis wizyte to pewnie, lekarz bedzie najlepiej wiedziec.
Zobaczymy czy to blizniaki czy taki turbo zarodek ;)

U mnie beta hcg <0.2 i teraz kłócę się z moim mózgiem, że to jeszcze nic nie znaczy, bo za wcześnie
Estradiol 100
Progesteron 14.4
Mówiłam żebyś nie panikowała 😘😘 jeśli w piątek był transfer, to w niedzielę implantacja więc dziś nie minęło 48h. Jeszcze się zdziwisz. Ale masz szybko wyniki. Ja będę robić w luxmed więc będę czekać dłużej.

Mówiłam żebyś nie panikowała 😘😘 jeśli w piątek był transfer, to w niedzielę implantacja więc dziś nie minęło 48h. Jeszcze się zdziwisz. Ale masz szybko wyniki. Ja będę robić w luxmed więc będę czekać dłużej.
W invicie są zawsze szybko, ale niestety drożej niż w innych laboratoriach.

Cześć wszystkim
Mam pytanie czy wynik bety w 4 tyg. (2 tygodnie po transferze) może wynosić 446? Zakres jest polowe mniejszy i się zaczęłam zastanawiać czy to dobrze. Dzisiaj, po 48h zrobiłam powtórne badanie.

Jeden 5.1.1. mialam podawany :) chyba, ze on sie jeszcze podzielil. Nie obrazilabym sie ;) myslisz, ze taka beta wskazuje, ze moga byc blizniaki?

Mnie ginekolog tłumaczył, że przy podaniu jednego mrozaka nie ma możliwości ocenienia czy się podzielił na podstawie bety HCG. Tylko USG prawdę powie. 😉

Gratuluję! Rosnijcie zdrowo 😘😘

reklama
Cześć wszystkim
Mam pytanie czy wynik bety w 4 tyg. (2 tygodnie po transferze) może wynosić 446? Zakres jest polowe mniejszy i się zaczęłam zastanawiać czy to dobrze. Dzisiaj, po 48h zrobiłam powtórne badanie.
Eeee ale jaki zarodek miałaś podany. Jakie były bety poprzednio?

Nie da się z takimi informacjami, które podałaś coś podpowiedzieć.

Do góry