lady_in_blue
Fanka BB :)
Zasadnicze pytanie - dostała xD?Moja znajoma po pierwszym seksie po slubie poszla do lekarza po l4, bo już czuła ze jest w ciazy, a w ciazy pracować nie ma zamiaru![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zasadnicze pytanie - dostała xD?Moja znajoma po pierwszym seksie po slubie poszla do lekarza po l4, bo już czuła ze jest w ciazy, a w ciazy pracować nie ma zamiaru![]()
I drugie: była?Zasadnicze pytanie - dostała xD?
drugie zasadnicze pytanue - była w tej ciąży? xDMoja znajoma po pierwszym seksie po slubie poszla do lekarza po l4, bo już czuła ze jest w ciazy, a w ciazy pracować nie ma zamiaru![]()
Mnie najbardziej rozwalają laski, które mówią "miałam jakieśtam objawy typu ból głowy/ ból brzucha/ czerwoną twarz/ spuchnięte stopy 2 dni po seksie wiec to był objaw ciąży" czyl nie dopuszczanie do siebie, że pewnie rzeczy mogą się dziać z innych powodów. I nie mieć związku z ciążą.
Ja dzisiaj dostałam skurczy podbrzusza. Okresie przybywaj skoro już musisz. Ale pewnie przyjdzie w piątek jak mamy jechać na weekend XDJa to mam teraz taką jazdę, już ze 3 dni mnie cycki bolą, podbrzusze teżnormalnie objawy typowo ciążowe, no ale tabletki antykoncepcyjne i prezerwatywy raczej zdecydowanie wykluczają ciąże
Ale co ja tam wiem xD
Kurde mnie też tak boli już od dwóch dni. Jak się zabezpieczaliśmy to było oczywiste - idzie okres, a teraz to mam odchył, że na pewno ciąża. Co z tego, że ból ten sam xDJa to mam teraz taką jazdę, już ze 3 dni mnie cycki bolą, podbrzusze teżnormalnie objawy typowo ciążowe, no ale tabletki antykoncepcyjne i prezerwatywy raczej zdecydowanie wykluczają ciąże
Ale co ja tam wiem xD
Zasadnicze pytanie - dostała xD?
Dostała jakiś miesiąc później- rzeczywiście byłaI drugie: była?
Jesteś doskonałym przykładem tego, że można mieć "objawy" nie będąc w ciążyJa to mam teraz taką jazdę, już ze 3 dni mnie cycki bolą, podbrzusze teżnormalnie objawy typowo ciążowe, no ale tabletki antykoncepcyjne i prezerwatywy raczej zdecydowanie wykluczają ciąże
Ale co ja tam wiem xD