reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
stella33 i jak ???
Oto przykład jak mozna sobie wygooglować dopasowanie do stanu, w ktorym pragnie się być.

"...U niektórych kobiet w pierwszych dniach od zapłodnienia mogą wystąpić biegunki i wymioty. Jest to dość częsty przypadek, nie musi to trwać długo..."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie dziś pik 😎

Załączniki

• 3797a483-ceb9-4fdc-9a1f-133cfdaf8f03.jpg
    3797a483-ceb9-4fdc-9a1f-133cfdaf8f03.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 97
stella33 i jak ???
Oto przykład jak mozna sobie wygooglować dopasowanie do stanu, w ktorym pragnie się być.

"...U niektórych kobiet w pierwszych dniach od zapłodnienia mogą wystąpić biegunki i wymioty. Jest to dość częsty przypadek, nie musi to trwać długo..."
Jestem jeszcze w pracy, zrobie jak wrócę 🙈 hah! Ja miałam biegunkę (i to taka jaka nigdy) w 17dc ale podejrzewałam nieświeże jedzenie w restauracji, podejrzane ze nikt poza mna się nie czuł źle ale uznałam ze za szybko na takie objawy ciąży/zapłodnienia 😅 może jednak… ? Wyniki testu będę się meldowac do 2 godzin ale nie nastawiam się na nic, nie dość ze facelle to jeszcze za wcześnie

Jestem jeszcze w pracy, zrobie jak wrócę 🙈 hah! Ja miałam biegunkę (i to taka jaka nigdy) w 17dc ale podejrzewałam nieświeże jedzenie w restauracji, podejrzane ze nikt poza mna się nie czuł źle ale uznałam ze za szybko na takie objawy ciąży/zapłodnienia 😅 może jednak… ? Wyniki testu będę się meldowac do 2 godzin ale nie nastawiam się na nic, nie dość ze facelle to jeszcze za wcześnie
U mnie od niedzieli sie zaczęło 5 dni po owu i dzis na szczescie tylko biegunka, bez mdłości juz.

Jesli będziemy pozytywne potwierdzimy ten fakt .... bzykanko....sranko.... ciąża 😁🙃🤣😂

reklama
Ile masz i ile po owu?

No mam dwa potencjalne terminy owu i jak dostanę okres to będę wiedzieć [emoji23] ale napewno go dostanę [emoji23] dlatego napisałam ze albo jednak była wcześniej i niebawem dostanę, albo jeśli była później to jest chujowo. Nie ma tu o czym dyskutować [emoji3526] po prostu testować nie będę [emoji16]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.