jeny to już 8tcDzidzior rośnie8tc
Za 3 tygodnie prenatalne i za 4 kolejna wizyta![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeny to już 8tcDzidzior rośnie8tc
cudnie❤ ❤❤❤czekam w takim razie na swoje jutrzejsze dzieciątko na usg❤❤Dzidzior rośnie8tc
mam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą.Daj znać jak wyniki?
Czekamy z tobącudnie❤ ❤❤❤czekam w takim razie na swoje jutrzejsze dzieciątko na usg❤❤
Tak, z ostatniej wizyty powinno być 7+6 więc mam do przodu 1dzienjeny to już 8tc??? Aaaale meeegaaaaa
![]()
Wprowadzenie diety i badanie glukometrem - jak będziesz w stanie zapanować nad wynikami to nic więcej, jak mimo diety będą szaleć to insulinamam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą.co teraz mnie czeka ? Oprocz wizyty u diabetologa.
Większość ginekologów sugeruje wcześniejsze wywoływanie porodu ze względu na przepływy i dużą masę dzieckamam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą.co teraz mnie czeka ? Oprocz wizyty u diabetologa.
Dobrze że w takim razie już teraz zrobiłaś to badanie, na tym etapie możesz działać na spokojnie z dietąmam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą.co teraz mnie czeka ? Oprocz wizyty u diabetologa.
Nie straszyła bym tak koleżanki, ma tylko podwyższy wynik. Nie ma jeszcze stwierdzonej cukrzycy ciążowej a na tym etapie może tak kontrolwac dietę i cukier że wcale nie musi być makrosomii płoduWiększość ginekologów sugeruje wcześniejsze wywoływanie porodu ze względu na przepływy i dużą masę dziecka
jeny jeny jeny to Ci rośnie ta fasolka ładnieTak, z ostatniej wizyty powinno być 7+6 więc mam do przodu 1dzien![]()