dzienki Ptaszyno;-);-):-)Madzka superaśne zdjęcie! A trampy fajne![]()
reklama
sarkazm wyczuwamMadzka....fajna fotka...a trampy super! Mlodziezowa z Ciebie ze ho ho :-)

chce może któraś z PPD moje naczynia pozmywać?? Tylko nie pchać się dla wszystkich starczyidę troszkę ogarnąć mieszkanko bo potem mus Szymonka zaśpić na poobiednią drzemkę
![]()
heheh ja dzis nie PPD....a ja ide budzic, obaid i na pole....u nas ludzie chodza w krotkim rekawku....21 st w cieniu.. paaaa
Super dziewczyna,sliczny chłopak, fajne trampkiłobiecane zdjątka- jedno trampkowe drugie wiosenno wekendowe;-);-)lecę karmić Tygryska;-):-):-)

No ja jem i idum dalej się grzac do słoneczka

dzisiaj ciepełko i słonko wyciągnęło wszystkie domówki na spacery, place zabaw i pzechadzki
i baaardzo dobrze:-):-)długo na to czekałyśmy. Szymcio śpi, chałupka wykazuje oznaki przydatności do pomieszkiwania, czekam na męża, a potem wybywam na wieczór. dzisiaj lachonuję z obcymi Lachonami na babskim wieczorku przy winku
zaględnę do Was przed senkiem pewnie
miłego popołudnia i wieczoru Lachony

reklama
Inna mam do Ciebie pytanie. Czy masz znajomych w Krakowie? Zaraz zrozumiesz czemu pytam. Ide sobie z moim syniem na dwa osiedla dalej do sklepu...a tu idzie mlodziez i glosno dosyc rozmawia, oto tak:
-A macie chleb do tych golabkow?
-Nie, mamy same golabki z sosem pomidorowym. Bo to sie bez chleba je...
No zesz! Wszedzie te zakiachene golabki!

Nawet z domu nie mozna wyjsc! Kurde...chyba sama musze je zrobic

-A macie chleb do tych golabkow?
-Nie, mamy same golabki z sosem pomidorowym. Bo to sie bez chleba je...
No zesz! Wszedzie te zakiachene golabki!

Podziel się: