reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

homa mam prawidłowy tak mi powiedział endo. Za to mam hiperinsulinemie. Bo glukoza i inslina na czczo w normie. I dal mi 500 żeby nie doprowadzić do spadku glukozy bo jest niska.
No ja wlasnie tez Homa mam w normie I tez jest to działanie prewencyjne plus pomóc w schudnięciu 🙊

reklama
Narazie jestem po pierwszej tabletce rano i nie dzieje się nic. Nie wiem czy już powinnam coś poczuć ale jak narazie jest super 🙊
Aaa no to moglas jeszcze nie poczuc 🙈
Ja po 1 jakos po 3h zaczynalam czuc lekkie mdlosci ale jak weszlam na 2 tabletki to sie sajgon zaczął jak nie wiem. 2 razy podchodziłam do brania od nowa ale znowu to samo było. Może ci nic nie bedzie ale to dopiero na dniach zobaczysz.

No u mnie właśnie schudnięcie przy 41 kg nie jest wskazane. I teraz jem 5 posiłków a waga w miejscu.
Ja tez jem 5 posilkow plus mam nadwyżkę kaloryczną. Waga nawet nie drgnie niestety. 44.5 kg stoi w miejscu. Na moj wzrost to niedowaga. W szpitaly jak z covidem pojechalam od razu pytanie czy sie odchudzam i ze z taka waga to do ciazy nie bardzo ...

Ja tez jem 5 posilkow plus mam nadwyżkę kaloryczną. Waga nawet nie drgnie niestety. 44.5 kg stoi w miejscu. Na moj wzrost to niedowaga. W szpitaly jak z covidem pojechalam od razu pytanie czy sie odchudzam i ze z taka waga to do ciazy nie bardzo ...
u mnie to samo...ja nie mogę przytyć mimo ze jem wiecej teraz...chyba że to moja głowa mi nie pozwala bo kiedys mialam lek przed jedzeniem i tym ze przytyje i jadlam bardzo mało. Ale te czasu już dawno za mną.

Aaa no to moglas jeszcze nie poczuc 🙈
Ja po 1 jakos po 3h zaczynalam czuc lekkie mdlosci ale jak weszlam na 2 tabletki to sie sajgon zaczął jak nie wiem. 2 razy podchodziłam do brania od nowa ale znowu to samo było. Może ci nic nie bedzie ale to dopiero na dniach zobaczysz.
Minęło 10 godzin i nic 😆 ja na szczęście nie zwiększam dawki wiec moze mnie ominą mnie te efekty uboczne. Przynajmniej taka mam nadzieję 🙏🏼🙏🏼 zobaczę jak do kolacji wezmę kolejną

Minęło 10 godzin i nic 😆 ja na szczęście nie zwiększam dawki wiec moze mnie ominą mnie te efekty uboczne. Przynajmniej taka mam nadzieję 🙏🏼🙏🏼 zobaczę jak do kolacji wezmę kolejną
gdzies czytalam ze nawet jeżeli są jakieś dolegliwości po tych tabletkach to organizm musi się po prostu przyzwyczaić i nie można odstawiać. Tak na jakimś forum wyczytałam.

u mnie to samo...ja nie mogę przytyć mimo ze jem wiecej teraz...chyba że to moja głowa mi nie pozwala bo kiedys mialam lek przed jedzeniem i tym ze przytyje i jadlam bardzo mało. Ale te czasu już dawno za mną.
Ja mialam problem z zajadaniem emocji. Kompulsywne objadanie. Teraz od 3 dni nie trzymam sie diety i niestety znowu to robie. Ale od jutra koniec. Mimo to nigdy nie przytyłam (raz prócz ciazy mialam +10 kg na antydepresantach bo byłam taka ulana od wody, napuchlam ale po odstawieniu od razu zeszło). Tak to moge jesc i jesc a nic nie drgnie. Jakos sie tym nie przejmuje w sumie bo mama i siostra sa takie same. Chyba kwestia metabolizmu bo gdyby przeciez waga byla faktycznie jakas krytycznie niska to i miesiaczki by zanikly czy staly sie nieregularne czy cos. Tak mi sie wydaje. Chcialabym mimo wszystko dobić tak do 49 kg bo ciezko ciuchy nawet znalezc i kazdy dookola ciagle pyta czy cos jem...

reklama
gdzies czytalam ze nawet jeżeli są jakieś dolegliwości po tych tabletkach to organizm musi się po prostu przyzwyczaić i nie można odstawiać. Tak na jakimś forum wyczytałam.
Podobno do 2 czy 3 tygodni moga byc skutki uboczne. Ale ja mialam takie ze nie dalam rady. Bol jelit jak skurcze przy porodzie. Biegunka, wymioty, mdlosci nie do ogarniecia, poty i zawroty glowy a zaraz potem covid dodatkowo

Do góry