reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Na podstawie wywiadu i badań ginekologicznych, usg przez pochwę, odbyt itp. Mam jakieś zmiany przy jelitach, zdarzają się torbiele endometrialne. Do tego bolesne stosunki, krew w kale, bóle brzucha cały miesiąc, nasilające się podczas miesiączek (do tego nudności, wymioty, krwotoki, omdlenia i biegunki przez pierwsze 4 dni miesiączki,)i. Najlepiej chyba diagnozować za pomocą laparoskopii ale u mnie nie można jej przeprowadzić ze względu na niskie AMH. Jeszcze wiele badań w tym kierunku nie robiłam ale póki co skupiam się na ciąży póki jeszcze mam jakiekolwiek owulacje...
Przy Twoich objawach, moje to pikuś. 🥵 Współczuję i trzymam kciuki za dwie kreski! ❤️

Zupełnie nie wiem skąd ten smutek.
Nie masz pojęcia kiedy miałaś owulacje (nie, odczuwanie bólu to żadne potwierdzenie owulacji. 100 razy się to zgra w czasie i raz nie zgra), masz bete bez zbadanego przyrostu więc nie ma ani jednego powodu żeby tak wyrokować
Dzisiaj rano testowane, pojawiła się druga kreska, której wczoraj nie było :( czyli beta jeszcze wzrosła :(

Zupełnie nie wiem skąd ten smutek.
Nie masz pojęcia kiedy miałaś owulacje (nie, odczuwanie bólu to żadne potwierdzenie owulacji. 100 razy się to zgra w czasie i raz nie zgra), masz bete bez zbadanego przyrostu więc nie ma ani jednego powodu żeby tak wyrokować
Współżylismy tylko w owu, później nie. Żaden anioł mnie ostatnio nie odwiedził, więc chyba jednak nie jest możliwe żeby to była ciąża z powietrza 😂

reklama
Do góry