L
Ladycarooo
Gość
No to ja nawet nie powinnam sie wypowiadać, ale ja w trakcie starań biorę leki nasenne wypisane przez psychiatre. Oczywiście lekarz wie o staraniach. Tylko że ja nie mam kłopotów ze snem a zdiagnozowaną bezsennosc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja myślę że producenci albo nie chcą brac odpowiedzialności za ewentualne skutki albo nie ma wystarczającej ilości badań na ten temat. Albo jedno I drugieA masz jakiś pomysł czemu są niewskazane dla ciężarnych?
Myślę, że dlatego, że nie były badane na ciężarnych, w ciąży zresztą wiele leków nie można stosować a mimo to lekarze zalecają brać. Tam są tylko zioła które można stosować u ciężarnych więc przy staraniach tym bardziej nie powinny zaszkodzić.A masz jakiś pomysł czemu są niewskazane dla ciężarnych?
A nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.Dziewczyny dzwonię do przychodni coby się umówić do okulisty na pakiet Medicover, a typiara do mnie, że terminy na kwiecieńNie chcę wiedzieć w takim razie ile czeka się na NFZ. Mówię jej, że pilne, że jęczmień wielki i bolący, a ona, że nic nie zrobi, jedynie przełączyła mnie na prywatny nr do babek z okulistyki, które nie odebrały telefonu i tyle... Zadzwoniłam na infolinię Medicover, że mają mi znaleźć na cito okulistę i mają dzisiaj lub jutro oddzwonić. No szczęka mi opadła!
właśnie to Medicover takie dupne jest... Miałam TuZdrowie i było lepsze. Na aplikacji Medicover można się umówić tylko do ich placówek (najbliższą mam 104km od siebieA nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.
W sensie 3 placówki w moim mieście![]()
W sumie nie pomyślałam o tym, że ja sprawdzam w mieście wojewódzkimW sensie 3 placówki w moim mieście![]()