L
Ladycarooo
Gość
No to ja nawet nie powinnam sie wypowiadać, ale ja w trakcie starań biorę leki nasenne wypisane przez psychiatre. Oczywiście lekarz wie o staraniach. Tylko że ja nie mam kłopotów ze snem a zdiagnozowaną bezsennosc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę że producenci albo nie chcą brac odpowiedzialności za ewentualne skutki albo nie ma wystarczającej ilości badań na ten temat. Albo jedno I drugieA masz jakiś pomysł czemu są niewskazane dla ciężarnych?
Myślę, że dlatego, że nie były badane na ciężarnych, w ciąży zresztą wiele leków nie można stosować a mimo to lekarze zalecają brać. Tam są tylko zioła które można stosować u ciężarnych więc przy staraniach tym bardziej nie powinny zaszkodzić.A masz jakiś pomysł czemu są niewskazane dla ciężarnych?
A nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.Dziewczyny dzwonię do przychodni coby się umówić do okulisty na pakiet Medicover, a typiara do mnie, że terminy na kwiecieńNie chcę wiedzieć w takim razie ile czeka się na NFZ. Mówię jej, że pilne, że jęczmień wielki i bolący, a ona, że nic nie zrobi, jedynie przełączyła mnie na prywatny nr do babek z okulistyki, które nie odebrały telefonu i tyle... Zadzwoniłam na infolinię Medicover, że mają mi znaleźć na cito okulistę i mają dzisiaj lub jutro oddzwonić. No szczęka mi opadła!
właśnie to Medicover takie dupne jest... Miałam TuZdrowie i było lepsze. Na aplikacji Medicover można się umówić tylko do ich placówek (najbliższą mam 104km od siebieA nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.
W sensie 3 placówki w moim mieście![]()
W sumie nie pomyślałam o tym, że ja sprawdzam w mieście wojewódzkimW sensie 3 placówki w moim mieście![]()