• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2022

Mój lekarz też tak mówił na moje plamienia kilka dni po miesiączce... przynajmniej na początku. Ale nalegałam na dalszą diagnozę ;-) Miałam już wcześniej badania hormonalne, więc zaburzenia były wykluczone. Okazało się, że miałam małego polipa - po jego usunięciu problem zniknął.
u mnie było tak samo, przyczyną plamień okazał się polip trzonu macicy. po jego usunięciu plamienia nie nawracały

reklama
@Karooola28
Czytałam, ze z dwurozną nie da się zrobić nic. A jak ktoś ma przegrodę to idzie operacyjnie ją usunąć. Ale ile w tym prawdy.. 🤷🏼‍♀️
No ale też są szanse powodzenia z dwurożną, część kobiet pewnie nawet nie wie że ma taką anatomię, sama to widziałam :D
Ja mam macicę dwurożną. Dostałam ogromnego krwotoku, który trwał kilka dni. Krew przelewała się przez dżinsy.. lało się jak z wiadra.. rozważano przetaczanie krwi. Z 1 szpitala do drugiego na sygnale 100km.. udało się to unormować lekami. Wróciłam do domu. Wszystko było dobrze... I nagle po tyg. ból brzucha i poronienie. Nikt słowem nie wspomniał.. byłam badana dziesiątki razy.. że przyczyną była dwurożność. Mówią że to zależy w jakim miejscu zagnieździ się zarodek i od anatomii macicy. Każda jest inna. Ale u mnie jeden róg krwawił jakby na okres bo nie wiedział że w drugim oddalonym rogu jest ciąża. Tak mi mówili.
Nawet nie zdawałam sobie sprawy że to aż tak skomplikowane jest :O

Dziewczyny, mam takie ziołowe tabletki na łatwiejsze zasypianie, na opakowaniu jest napisane, żeby nie stosować w ciąży myślicie, ze są bezpieczne w trakcie starań i po owulacji? Czy lepiej odpuścić? Nigdy nie zasypiałam szybko ani łatwo a teraźniejsza sytuacja na świecie zdecydowanie w tym nie pomaga🙄🙄

Skład tabletek: ekstrakt z korzenia koziołka lekarskiego DER:41 (Valeriana officinalis L.), ekstrakt z liścia melisy lekarskiej DER 4:1 (Melissa offcinalis L.)m tryptofan, składnik kapsułki: żelatyna, substancje przeciwzbrylajace: sole magnezowe kwasów tłuszczowych i dwutlenek krzemu, melatonina

Dziewczyny, mam takie ziołowe tabletki na łatwiejsze zasypianie, na opakowaniu jest napisane, żeby nie stosować w ciąży myślicie, ze są bezpieczne w trakcie starań i po owulacji? Czy lepiej odpuścić? Nigdy nie zasypiałam szybko ani łatwo a teraźniejsza sytuacja na świecie zdecydowanie w tym nie pomaga🙄🙄

Skład tabletek: ekstrakt z korzenia koziołka lekarskiego DER:41 (Valeriana officinalis L.), ekstrakt z liścia melisy lekarskiej DER 4:1 (Melissa offcinalis L.)m tryptofan, składnik kapsułki: żelatyna, substancje przeciwzbrylajace: sole magnezowe kwasów tłuszczowych i dwutlenek krzemu, melatonina
Szczerze mówiąc nie wiem... ale miałam żelki "nasenne" o podobnym składzie i na wszelki wypadek zaprzestałam stosowania... U mnie na sen wystarczy niepicie kawy... co nie znaczy, że śpię dobrze :-(

Myślę, że te tabletki nie zaszkodzą. 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry