reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Czyli powinnam czekać na przyszły cykl i liczyć na to, że urośnie tylko jeden? Czy raczej od razu pytać lekarza o zmianę leku? Czy można stosować Ovitrelle bez stymulacji, jeśli naturalnie urośnie pęcherzyk? Myślę, czy może tak warto spróbować w kolejnym cyklu, przeraża mnie myśl o kolejnych miesiącach informacji o kilku pęcherzykach...
Tak naprawdę decyzja zależy od Ciebie, lekarze dają zalecenia a czy podejmiesz ryzyko ciąży mnogiej - to już sama musisz podjąć decyzję mając na uwadze wszystkie za i przeciw. Ovi podaje się tez na naturalnie „wyhodowanych” pęcherzykach. Jeśli w tym cyklu na tabletkach wyhodowałas więcej niż jeden pecherzyk dominujący to w kolejnym cyklu powinnaś dostać mniejszą dawkę lub np skrócone dawkowanie z 5 do 4/3 dni albo zmianę leku. Mam jednak pytanie - dlaczego jesteś stymulowana? Czy naturalnie pecherzyki u Ciebie nie rosną?

reklama
Ja mam w łazience kieliszek i zawsze sikam do niego i stamtąd pobieram mocz do testu 😛😛 tak jest mi wygodniej i mam pewność, ze jak test wyjdzie dziwny lub niepewny to nadal mam pierwszy mocz dostępny 😛
Jak tak samo, mam kubek w kiblu do testowania :D Ale ja i tak jestem team strumieniowe. Umiem nawet na pasek owu nasikać xD

Do góry