reklama
Witam z rana.:-)
U nas też szaro i ponuro.
Pewnie czeka nas siedzenie w domu.
Cara a dlaczego zemdlałaś? Powodzenia u wróżki.
U nas też szaro i ponuro.

Super! Gratulacje.:-)Aha, bo Wam chyba nie mówiłam, samochodzik będę mieć na bank, i to w najbliższym czasie :-). Tylko stwierdziliśmy, że nie będziemy się napalać i pojedziemy do Gliwic i Rybnika do komisów, może gdzieś jeszcze
. Ach, ahc, ach, Citroen C4 będzie mój JUPIJAJEJ !!!
A Ty? kiedy wkleisz?Cara wklejałaś zdjęcie z nową fryzurką?
No zdjęcie prosimy.:-)A ja blondu zrobiłam się na fiolecik![]()
Agatka_BB
IX Lachon BB
Laski pokazcie sie z tymi fioletami, tez jestem przed farbowaniem i chcialabym zrobic cos napawde fajnego a nie wiem co
tzn nie chce scinac tylko jakis extra kolorek zrobic.
Dziewczyny mam pytanko , laktacja mi do jednej piersi wróciła, nie wiem co z tym zrobic
na poczatku myslalam ze mi przejdzie po chwili (ze to jakis wybryk) ale juz sie z miesiac utrzymuje

Dziewczyny mam pytanko , laktacja mi do jednej piersi wróciła, nie wiem co z tym zrobic

Witam z rana.:-)
U nas też szaro i ponuro.Pewnie czeka nas siedzenie w domu.
My tez dzisiaj w domku...
Zemdlenie? Przemeczenie? Stres? Smsy od M zrobily tez swoje... Do tego @... Ogolnie rozsypka...
I
iiwka
Gość
Przed:
Zobacz załącznik 74375
Po:
Zobacz załącznik 74376
hehehe,lepiej się czuję i każdy mówi że jestem jak kameleon bo zawsze z ciemnych robię jasne i na odwrót

Zobacz załącznik 74375
Po:
Zobacz załącznik 74376
hehehe,lepiej się czuję i każdy mówi że jestem jak kameleon bo zawsze z ciemnych robię jasne i na odwrót

Przed:
Zobacz załącznik 74375
Po:
Zobacz załącznik 74376
hehehe,lepiej się czuję i każdy mówi że jestem jak kameleon bo zawsze z ciemnych robię jasne i na odwrót![]()
O mnie tez tak mowia :-) Zmiana na plus :-)
jasmina111
Fan(ka)
Witam dziewuszki, wszystkie piękne i młode:-)
Miałam dzisiaj tylko 3 pobudki nocne, ale spoko wszystko do przeżycia
.
Słyszałam kiedyś że na ból głowy to jest dobra aspiryna ale i nie tylko na to, jako środek antykonpepcyjny jest też znakomita. Jak osiągnąć antykoncepcję aspirynową? Trzymać aspirynę między kolanami tak żeby nie wypadła ;-)
:-)

Słyszałam kiedyś że na ból głowy to jest dobra aspiryna ale i nie tylko na to, jako środek antykonpepcyjny jest też znakomita. Jak osiągnąć antykoncepcję aspirynową? Trzymać aspirynę między kolanami tak żeby nie wypadła ;-)

I
iiwka
Gość
dzięki Cara
jasmina111
Fan(ka)
Witam dziewuszki, wszystkie piękne i młode:-)
.
Słyszałam kiedyś że na ból głowy to jest dobra aspiryna ale i nie tylko na to, jako środek antykonpepcyjny jest też znakomita. Jak osiągnąć antykoncepcję aspirynową? Trzymać aspirynę między nogami a dokładnie pomiędzy kolanami tak żeby nie wypadła ;-)
:-)

Słyszałam kiedyś że na ból głowy to jest dobra aspiryna ale i nie tylko na to, jako środek antykonpepcyjny jest też znakomita. Jak osiągnąć antykoncepcję aspirynową? Trzymać aspirynę między nogami a dokładnie pomiędzy kolanami tak żeby nie wypadła ;-)

reklama
I
iiwka
Gość
jasmina-dobre

Podziel się: