reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka nie wiem co Ci poradzić.:baffled: A dużo masz tego mleka? Jak bardzo jest to uciążliwe, to może idź do lekarza, niech Ci przepisze tabletki na zakończenie laktacji.:dry:

a jets coś takiego w ogóle?? A mleka mam raz wiecej raz mniej,ale piers mam obolałą no i czasem sie nie komfrotowo czuje jak jestm w pracy i czuje ze zaraz moge miec wsyztko na bluzce, jak za starych dobryhc czasów:rofl2:

reklama
a jets coś takiego w ogóle?? A mleka mam raz wiecej raz mniej,ale piers mam obolałą no i czasem sie nie komfrotowo czuje jak jestm w pracy i czuje ze zaraz moge miec wsyztko na bluzce, jak za starych dobryhc czasów:rofl2:

Jest. Tab;etki badz zastrzyki hormonalne...
Mialam miec po porodzie, ale zatrzymywalam laktacje naturalnie

dzień dobry przedpołudniowo:tak:widzę, że wszystko wróciło - fajnie.
Agatka napar z szałwii wygasza laktację, ale jesli ci wróciło tylko w jednej piersi to może jednak lekarz:dry:Ja próbuje Małego powoli odstawiać od piersi ale już teraz widzę, że będzie ciężko:baffled:no zobaczymy.
My dzisiaj w domku bo w sumie nie za fajnie na dworze - mżawka i jakaś tak ogóln zgnilzna:dry::dry:. Sprzątam a Szymonek śpi grzeczniusio:tak::-). Po południu po pracy przychodzi moja mam to będę mogła sie wyrwać z mężem na zakupy:tak:.

Sewa kieyd wyjazd??? jak si emasz z ta mysla?

Wyjazd 20 maja :tak: jak ja sie z tym mam..... mieszane uczucia..... ale klamka zapadła nie ma odwrotu :sorry2:

Dziewczyny mam pytanko , laktacja mi do jednej piersi wróciła, nie wiem co z tym zrobic:baffled: na poczatku myslalam ze mi przejdzie po chwili (ze to jakis wybryk) ale juz sie z miesiac utrzymuje:baffled:

Idź do gina, przepisze Ci leki, z całą pewnością będzie to bromergon. Okropne goowno, po którym możesz się czuć koszmarnie :baffled: ale to jest chyba jedyny lek, który zatrzymuje laktację.

iiwka super wyglądasz

inna oj powiem Ci, że nie zazdroszczę tych p[raktyk, trzymam kciuki, aby wszysko poszło po Twojej myśli.

jasmina super środek antykoncepcyjny :-D:-D:-D:-D

Dzwoniłam do zakładu w sprawie DVD padł procesor :baffled: naprawa 500 zł :szok::szok::szok: odpuszczam, dołożę kasę i kupię nowe :tak:

Kupiłam wczoraj Jędrkowi papier kolorowy, klej i nożyczki do papieru :tak: tworzymy obrazki wyklejanki......

Ale dziecko zadowolone, takie nic, a ile radości :tak:

Maly mi cos dziwnie ostatnio je :-/...
Nie zjada nawet polowy swojej porcji na sniadanie :-/... Po kilku lyzkach kaszki ma odruch wymiotny :-/... i zwymiotuje zawsze troche

Dzwoniłam do zakładu w sprawie DVD padł procesor :baffled: naprawa 500 zł :szok::szok::szok: odpuszczam, dołożę kasę i kupię nowe :tak:
słuszna decyzja :tak::tak:bo zawsze na nowy sprzęt masz gwarancję a po naprawie to juz nic nie zrobisz:no:
Sewuś dasz radę na tej łobczyźnie, przecież internet tam będzie, nieeee;-);-):-D

Cos mam dzisiaj tempo
16_5_42.gif
z tym PPD :dry::baffled:

reklama
Do góry